29 mai 2009

Interviu Catherine Hardwicke

Cei de la Mtv NewsRoom au fost in vizita la Catherine Hardwicke, si au discutat despre Twilight, filmul pe care ea l-a regizat, si care a fost nominalizat la 7 categorii la premiile MTV.

Ea a povestit despre primul test de compatibilitate intre Kristen si Rob. Kristen trebuia sa joace aceeasi scena cu 5 potentiali Edwarzi, unul dupa altul, pana cand Catherine a hotarat ca Robert este cel potrivit. Si-a dat seama de asta cand i-a vazut ce Rob si Kristen sarutandu-se, lucru care s-a intamplat, dupa cum bine stiti, in dormitorul lui Catherine.
Toate astea au dus la crearea scenei care a devenit acum una din scenele favorite pentru castigarea premiului de "Cel mai bun sarut" la premiile Mtv de duminica.

Se pare ca ambii actori erau emotionati. Atat de emotionati incat Rob chiar a cazut de pe pat in timpul auditiei pentru rol.Dar apoi, dupa ce si-a intrat mai bine in ritm, Catherine a trebuit sa-i aminteasca faptul ca filmul are doar interdictia pentru copiii sub 13ani, pentru el ca devenise cam prea...in fine, folositi-va imaginatia.
Catherine si-a aratat colectia ei personala Twilight. Are scenariul original si prima carte Twilight pe care si-a cumparat-o. Si-a notat pe ea tot felul de idei. De exemplu replici alternative pentru "Tine-te bine maimutico" . Robert a ales-o pe aceasta dupa ce a citit 10 alte variante scrise de Catherine, printre care "Prinde-ti picioarele in jurul meu si tine-te bine maimutico", sau "Pune-ti centura de siguranta, o sa fie o calatorie zdruncinata".
E dragut sa vedem ca si-a pastrat scrisorile de la fani si cadourile pe care le-a primit de la ei.Cele mai bune au ajuns in vitrina.

3 comentarii:

  1. ce tare :)) rob a cazut de pe pat in timpul auditiilor :X e atat de sweet cand e emotionat
    catherine mai zicea in comentariul de pe DVD ca ceilalti edwarzi la auditia pt scena din "meadow" se miscau prin toata camera foloseau diferite obiecte ca sa para mai credibili(unul chiar a lovito pe kris cu o perna in cap :))),in schimb rob a stat pur si simplu si si-a spus replicile :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Rob e pur si simplu Rob...nu am cuv destul de minunate pt a-l descrie:):X

    RăspundețiȘtergere
  3. :))omg..:X a cazut din pat=))ce dragutz e doamne:))nu stiu ..rob de atat de simplu si de amuzant si mai ales frumos:De de admirat faptul ca faima nu la schimbatcu a fcaut cu multi altii:> prea tare:)) rob vezi ca e doar sunb 13 ani nu mai mult:))mmm deja imi folosesc imaginatia:">:))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.