17 iulie 2009

Chris Weitz despre muzica din New Moon


Intr-un interviu recent cu regizorul New Moon - Chris Weitz, pentru site-ul Rotten Tomatoes, acesta vorbeste despre coloana sonora din film:
"Alexandre Desplat abia a inceput sa lucreze la muzica pentru film, iar noi tocmai am inceput sa alegem ce trupe or sa fie pe coloana sonora. Totul e in regula, pentru ca il avem pe Alexandre Desplat, pe care in consider unul din cei mai mari compozitori in viata. Si datorita renumelui seriei Twilight, multe trupe sunt foarte interesate sa lucreze la coloana sonora."
Intrebat daca tema "Bella's Lullaby" va reaparea in New Moon, el a confirmat spunand ca va aparea intr-o oarecare forma.
"Cred ca da, pentru ca a devenit o tema familiara.Probabil ca o va transpune cumva, si cea mai mare parte din muzica o sa fie noua, pentru ca stilul lui e diferit de al lui Carter Burwell. Dar cred ca e important sa ai anumite laitmotive care sa se pastreze pe parcursul intregii serii."

2 comentarii:

  1. cei bun...si vampirului ii place,la urma urmei daca tot in iad ajung...macar sa fac ce-mi place...sa citesc si sa traiesc clipa...va rog dati id asta fanilor twilight;www.be_mytwilight@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.