30 iulie 2009

Reviste - Popcorn si Cool Girl august

In numarul din august al revistei Popcorn il gasim pe Rob pe coperta, si un articol despre el numit "Rob in valtoarea dragostei" in care se abereaza despre presupusele lui iubiri. Poze de la filmari New Moon din Montepulciano sunt interpretate ca si cum ar demonstra relatia lui cu Kristen.
Tot in contextul barfelor se discuta si pozele cu Taylor si Selena.
Inca un articol mic, avand ca imagine posterul New Moon, ne anunta numele castigatoarei concursului din Germania: Sabrina Frank. A castigat un rol in New Moon. Ceea ce e bizar avand in vedere ca filmarile s-au incheiat de ceva vreme.
La rubrica de intrebari si raspunsuri, cineva intreaba de Ashley (Alice) asa ca avem o poza cu ea si cateva informatii despre viata si cariera ei.
La zodiac, poza cu Taylor la Varsator:)


In Cool Girl, tot numarul din luna august, Kristen este pe coperta si are rezervat un articol de 2 pagini in interiorul revistei. Mai gasim o poza cu Rob si Emilie de Ravin de la filmarile Remember Me, iar la psiho-testul "Cu ce cuplu semanati cel mai bine", rezultatul de Cuplu Romantic are o poza cu Edward si Bella. Sub care scrie Robert si Kristen. As fi crezut ca fac diferenta intre actori si personaje pana acum...
La rubrica Star Flash aflam ca Robert e bun la pat, dupa spusele fostelor iubite.
Iar Taylor Momsen (Jenny din Gossip Girl) e fana Twilight si incearca sa se transforme in vampir prin nesomn.

Numai bune de citit pe plaja.Enjoy!

9 comentarii:

  1. eu miam luat coolgirl azi;)...e soper....popcorn insa nu am gasito la librarie...:(dar o sa mi-o iau...si e numai buna ptr plaja,ptr k sambata exact acolo ma duc si le iau cu mine;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Popcorn am luat-o ieri,Cool girl acum 20 de minute:D

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit in nr asta popcorn ca selena nu mai e q taylor.oare e adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  4. misto...dar ma frustreaza faptul k nu mai apar postere cu twilight..adik...ei nu stiu k e cel mai faimos film???..majoritatea posterelor sunt cu ciudati emo care au niste fete de te intrebi...WoW, astia traiesc numai din supra doze?...zau asa..

    RăspundețiȘtergere
  5. am citit ieri popcorn..mai mult m-am enervat. numai minciuni. e adevarat ca intre rob si kristen se intampla ceva, dar filmarile sunt filmari :)) right?

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar ca abereaza....in cool girl e un pik despre el si emili de ravin...si spune ca ea e interesata de el si numai stiu ce...nu cont asta..dar cica ""ramane de vazut pana se filmeaza Twilight 2""...se numeste New Moon si s-a filmat deja..dar lasati...iar in popcorn numai spun...mi-o iau mai mult pt poze..ca te si enerveaza ...nu stiu daca am vazut vreodata cv adevarat despre ei in revista aia...se apuka si le dezbate viata personala numai cu neadevaruri..ma rog...presa romaneasca ce sa-i ziki...(si eu mai vreau postere:D)

    RăspundețiȘtergere
  7. revista este destul de super:D....dar as vrea sa puneti mai multe postere cu vedetele mai cunoscute si mai faimoase...nu cu necunoscuti :P iar daca puteti sa puneti postere cu avril lavigne si stiri noi despre ea...va roog :D

    RăspundețiȘtergere
  8. ceva cu jonas brothers ar fi bine daca ati baga articole sau giga postere.......deci vrem jonas brothers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.