26 august 2009

Despre New Moon


Pe Examiner.com a aparut un nou articol despre "New Moon".
Cu totii stim povestea de dragoste dintre Bella si Edward,o iubire menita sa fie eterna.Dar pentru a ecraniza iubirea lor,a fost nevoie de multa munca,multi oameni doritori sa ajute si de multe alte ore pentru a crea acei ochi patrunzatori ai lui Edward.In total,in "New Moon" s-au folosit 450 de efecte speciale in : transformarea varcolacilor si mai ales in prezentarea lui Edward.Asta a fost cel mai greu,Edward nu trebuia sa arate ca si prezentatorul de meteo,in mijlocul unei ploi,el trebuie sa arate perfect.Noi trebuie sa o credem pe Bella cand ea il vede in viziunile ei.Fanii "Twilight" cer perfectiune.Scena Bellei,cand e pe motocicleta si il vede pe Edward,a fost filmata printre primele,iar Edward trebuia adaugat mai tarziu.Pentru asta Domnul Pattinson,trebuia sa stea intr-o pozitie atent aleasa,fiind luminat cu aceeasi lumina,iar camera fiind pozitionata la fel ca si in scena initiala.S-au folosit foarte multe ecuatii matematice si calcule pe calculator pentru a-l integra cat se poate de bine pe Edward in acea scena si nu numai.Numai pentru a termina scena asta,departamentul de Efecte Vizuale,a avut nevoie de 15 zile,iar in film,ea va dura in jur de 5 minute.
Si cateva informatii ne ofera si MsnBc.Se pare ca cineva de la ei a fost la filmari si a postat un articol despre asta.
Kristen Stewart sta pe un covor bej,inconurata de o dezordine de trandafiri roz si sticla sparta.Bluza ei este rupta,aratand o rana si putin sange pe mana ei dreapta.Este aprilie in Vancouver,iar echipa "New Moon" filmeaza cea de-a 18 aniversare a Bellei Swan.Taietura mica de la deget pe care o sufera Bela in urma deshideri unui cadou,ii face pe vampirii vegetarieni sa tanjeasca dupa sangele ei.Directorul Chris Weitz vrea sa filmeze inca o data scena cand Edward il tranteste pe Jasper,in timp ce Bella sta ranita pe jos.
Este pentru a 3-a oara cand toti lucreaza pana tarziu,si desi afara este destul de frig,actorii si restul par destul de fericiti de ce au realizat azi.In timpul pauzelor,Robert isi compatimeste colega care e nevoia sa stea pe jos pentru aceste scene."Are voie Kristen sa revina la viata?",glumeste el cu directorul."Pur si simplu stau si ma zvarcolesc aici.Trebuie sa ma zvarcolesc mult.Si sunt si buna la asta",raspunde Kristen.
De altfel si fanii "Twilight" putem spune ca fac la fel,milioane dintre ei asteptand cu nerabdare
sa treaca zilele si sa ajunga 20 noiembrie."Twilight" prima ecranizare dupa cartile lui Meyer,a avut incasari de 400 milioane de dolari,propulsandu-i pe Stewart si Pattinson la statutul de super vedete.Acum,ei s-au intors cu "New Moon",unde poveste de dragoste dintre Edward si Bella i-a o alta intorsatura cand Edward isi paraseste iubita pentru a o proteja.In mare parte,filmul este despre frumoasa prietenie ce se infiripa intre Bella si Jacob,recent transformat in varcolac.

4 comentarii:

  1. Daca vrei sa iasa ceva la nivelul asteptarilor, trebuie foarte multa munca. Si, sa fim sinceri, si noi asteptam ceva suprafenomenal din filmul asta, nu? Oricum din cate inteleg eu s-a facut o treaba exelenta la el... asa ca nu mai are rost sa spun inca odata ca deabia astept sa il vad :x
    Si da, Kristen se pricepe la zvarcolit, imi amintesc scena ei de zvarcolire :)) din Panic Room, foarte foarte reusita! :>

    RăspundețiȘtergere
  2. daca tot au depus atata munca sper sa fie ceva peste asteptarile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa fie mare senzatie filmul asta......am mai spus ...cred k la inceput o sa ma uit non stop la el :D

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.