9 august 2009

Poze noi cu Rob si Kristen

Rob s Kristen au fost vazuti la restaurantul Palihouse,impreuna cu alte 2 persoane.Iata pozele.

8 comentarii:

  1. bueiiiiii frate! paparazzi astia sunt chiar culmea! X(
    adica...se urca si pe cladiri k sa'i surprinda in poze????:O
    in mintea lor incinsa de caldura din state kris si rob sunt impreuna:)))...dar asta doar in mintea lor:))au impresia k orice moment in care ei doi se afla unullanga altul....:))
    nu se mai merita sa mai continui:))...si astia au impresia k rob si kris sunt bella si edward:))...se pare k nu numai pustoaicele de 14 ani au mintea incinsa:))

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi pare rau de ei, plus ca degeaba sunt urmariti in halul asta ca din toate pozele nu rezulta decat ca sunt doar prieteni = amici.

    ..de fapt nici atat, ca poti sa iei pranzul sau sa imparti acelasi taxi si cu un simplu cunoscut nu trebuie sa fiti neaparat prieteni buni.. iar la evenimentele la care sunt invitati sunt cazati de catre organizatori, nu isi aleg ei hotelul unde sa stea.

    dar cum zicea si persoana de deasupra, caldura le-a ametit singurul neuron pe care il mai au paparazzi astia (daca il aveau si pe ala) :|

    RăspundețiȘtergere
  3. nu-mi vine sa cred....baietzi mai usor..paparatii astia sunt cv de speriat..nu-mi vin sa cred,nu poti sa mai ai pic de intimitate cu ei..saracii actori..are dreptate bi@nc@ frate caldura le-a luat mintile...

    RăspundețiȘtergere
  4. fratee!! paparazzi astia nu iau si ei o pauza?? eu personal nu as rezista sa fiu urmarita in halu asta.imi pare rau de ei ca tre sa ii suporte, nici nu inteleg ce ii tot urmaresc atata timp cat ii cel putin evident ca rob si kristen nu is impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  5. doamneeee mey nu pot sa cred,sunt oameni si ei 8-|

    RăspundețiȘtergere
  6. e tare aiurea pe bune si chiar daca ar fi impreuna nu vad de ce naiba sa i hartuiasca asa:(

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi place ca rob si'a pus telefonul in farfurie:))):X

    in rest...sunt de acord cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  8. pai mai paparatzzi astya sunt culmea chiar daca sunt impreuna si chiar daca pana la urma recunosc asta astia tot or sa continuie sa-i innebuneasca sunt culmea pana la urma ce se baga ei in intimitatea oamenilor? si ce rezolva ca fac atatea poze? ... my se pare o prostye .... daca sunt impreuna asta ii numa treaba lor

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.