30 septembrie 2009

5 motive pentru care il iubim pe Peter Facinelli


Continuand seria inceputa mai demult,va prezentam cateva motive pentru care il iubim pe Peter.
1.Domnul Twitter:Ce ne-am fi facut fara mesajele lui Peter de pe pagina lui de Twitter?Fie ca posteaza poze personale sau ne ofera informatii despre filmari sau ii obliga pe ceilalti colegi de la sa posteze,Twitterul lui are cu singuranta foarte multi urmaritori.
2.Tata devotat:Peter este un tata foarte dedicat,mergand la antrenamente de fotbal ale copiilor,la camping,si se asigura ca petrece destul timp alaturi de familie,ori de cate ori poate.De asemenea,la evenimente el apare si alaturi de familia lui,ii aduce la filmari si iubeste sa vorbeasca despre copii lui.Peter este exemplul perfect de actor care stie sa imbine cariera cu viata personala.
3.FAN-tastic devotat:In ceea ce priveste relatia lui cu fanii,el face exceptie de la vedetele fitoase de le Hollywood cu care ne-am obisnuit.De fiecare data cand se intalneste cu un fan,Peter se comporta ca si cand acesta ar fi cea mai importanta persoana in acel moment.De asemenea vorbeste pe Twitter cu ei,le semneaza cartile si ii place sa tina legatura tot timpul.
4.Arata bine :Ok,trebuie sa recunoaste,in batalia dintre frumusetea lui Rob si cea a lui Taylor,Peter paseste pe pamant sigur,desi este cel mai in varsta dintre cei 3.
5.Carlisle Cullen:Fara Carlisle nu ar fi fost nici un Edward,iar fara Edward nu ar mai fi motive de bucurie.Peter nu-si ia in serios numai rolul lui de tata devotat al celor 3 fiice,ci si in film,el arata acelasi devotament fata de familia si munca lui.Carlisle este foarte intelegator,sincer si plin de compasiune,calitati care i se atribuie si lui Peter.

Am omis vreun motiv?Mai aveti voi sugestii?
Sursa

6 comentarii:

  1. >:D<..nua are legatura cu poza dar mi-am luat in sfarsit zori de zi si sunt fffoarte bucuroasa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cool, bv!
    Si ai cam omis un motiv :
    Si el se considera un fan ca noi, si se bucura de fenomen!

    RăspundețiȘtergere
  3. E SUUPER TARE.. SI VREAU SI EU UN TATIC CA EL:):d

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.