8 septembrie 2009

Seara in Vancouver

Cateva poze noi cu actorii facute seara trecuta.

Aici gasiti mai multe.
Aici gasiti si un video.

14 comentarii:

  1. doamneeee saracii maa:(

    a trecut cv timp de cand nu i-am mai vzt p aman2 iesind in oras:X

    RăspundețiȘtergere
  2. pai de asta nu prea ies saracii.. le-ar prinde bine o insula esme unde sa nu ii deranjeze nimeni :P

    RăspundețiȘtergere
  3. goodd. paparazzi astia chiar sunt de groaza. zici ca sunt la vanatoare

    RăspundețiȘtergere
  4. dacom :)) insula esme , sa faca nebunii pe acolo , btw imi plac mult pozele , speram ca paparazzi astia ar putea lua o pauza , n-as vrea sa fiu in locul actorilor sa-mi faca poze totzi mereu , ar fi super aiurea

    RăspundețiȘtergere
  5. am observat o chestie si sunt curioasa daca si voi ati vazut.Nikki are in poza postata mai sus(8 septembrie) o geaca gri care este identica cu geaca lui Elizabeth(poza postata din ziua de 7 sept cand era cu Paris si Kirsten).Oare au la fel sau au imprumutat-o una de la alta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Am observat si eu. Daca sunt prietene nu ma mira sa-si imprumute lucrurile. Kristen i-a mai imprumutat la Nikki unele lucruri care erau ale ei si Nikki i-a mai imprumutat la Kristen unele lucruri care erau ale lui Nikki. Sunt prietene si nu ma mira. Si eu ii imprumut lucruri la surorile mele si la unele prietene in care am incredere. Ii o chestie naturala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze pentru greselile gramaticale. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. saracii...sunt maltratati de paparazii peste tot...anyway...i love th!:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Hey.Am descoperit o carte interesanta ( poate fetele vor sa faca un post despre ea).Se numeste "How to catch and keep a vampire" de Diana Laurence ("Cum sa prinzi si sa pastrezi un vampir").Din cate am citit pana acum, cartea pare amuzanta, iar scriitorea explica de ce avem, noi , oamenii obsesii pentru astfel de creaturi.Link:http://www.dianalaurence.com/cakav/default.html

    :D, inca de la titlu este funny.Chiar vreau sa prind un vampir.He he, la nopatea imi iau undita si ma duc la "vanatore" :)).

    RăspundețiȘtergere
  10. DAR A VAZUT CINEVA CA POARTA SAPCA LUI ROB? SAU MI SE PARE MIE...

    RăspundețiȘtergere
  11. pai, mie mi se pare evident ca sunt impreuna ( Kristen si Robert) fie si numai dupa incapatanarea cu care tin sa nu se atinga....si sigur o sa asistam curand la nunta lor....dar, dupa ce se vor lansa toate filmele din serie...ce, vreti cumva sa se dovedeasca cumva ca Robert nu mai e disponibil? se pierd fane multe...POLITICA ! si inca una proasta! noua ne plac cei doi, nu-i asa? impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  12. vezi sa nu asisti la nunta lor:))
    ce ti se pare tie prea evident?
    ai citit prea multe reviste gen cool girl,bravo sau popcorn.
    daca ei spun ca nu sunt impreuna nu sunt si punct.
    daca tu iesi cu un prieten la un suc esti imprenuna cu el?
    get a life people!

    RăspundețiȘtergere
  13. chestia asta cu paparazzi care bine ca nu ii urmaresc si de cate ori merg la toaleta o sa le distruga viata. poate dupa ce vor termina de filmat toate cele 4 filme si fiecare va fi pe drumul lui atunci POATE dar doar poate nu ii vor mai urmari in fiecare secunda a vietii. oamenii astia nu mai au putin de intimitate. si ce daca kri e sau nu cu rob? poate sunt poate nu, doar ei stiu. si au tot dreptul sa nu vorbeasca intregului glob pamantesc despre viata lor intima, cui iar conveni? nimanui cred, mie cel putin nu si nici eu nu as recunoaste ca sunt cu cineva chiar daca ar fi adevarat. chiar daca kris si rob ar arata ff nice ca cuplu nu inseamna ca trebuie sa fie unul. asta vor paparazzi sa fotografieze: cat mai multe poze cu ei impreuna ca sa zica dupa aia lumii ca ei sunt un cuplu, e chiar o tampenie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu sunt convinsa din ce in ce mai mult ca Rob si Kristen formeaza un cuplu in viata reala,chiar daca nu isi arata afectiunea in public.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.