13 septembrie 2009

Top 10 momente Twilight la Mtv


Mtv a mai publicat un articol despre "Twilight".De data asta,ei ne arata top 10 momente memorabile Twilight surprinse de Mtv.
Spunk Ransom s-a nascut.
Pe platourile de filmare "Twilight",Mtv a discutat aproape o ora cu cel care curand avea sa devina cel mai dorit barbat.Alaturi de multe intrebari adresate lui Robert Pattinson,una a fost "Ce parere ai despre porecla ta RPattz?".El a raspuns in stilul lui fermecator si sarmant ca si-ar dori un alt nume :Spunk Ransom.De atunci,termenul a fost adoptat de fanii de pretutindeni,ba chiar definit in dictionar,si constituie o metoda aproape sigura sa ii provocati un zambet lui Rob(sau Spunk) daca il vedeti.
Sa nu-l uitam pe Taylor.
La aproape o luna de la lansarea filmului,Taylor Lautner a disparut din lumina reflectoarelor si a bliturilor,lasandu-ne in ceata in ceea ce priveste revenirea lui.Chiar cand fani credeau ca rolul lui Jacob in urmatorul film avea sa fie luat de alt actor mai matur cum ar fi Michael Copon,Taylor a fost vazut pe covorul rosu al unui eveniment mai retras,aratand mult mai matur si cu un corp mai lucrat.Avea sa se intalneasca cu directorul "New Moon" Chris Weitz si sa revina in rolul lui Jacob."Natiunea"Twilight putea sa respire linistita.
Experienta neplacuta a lui Kristen.
Cu toti stim cat de talentata este Kristen,insa cand ea a spuns ca filmarile pentru "New Moon" aproape au ucis-o,fanii au devenit si mai nerabdatori sa vada filmul si mai ales prestatia actritei.
Peter Facinelli si dansul lui Rob DeFranco.
Sigur va mai amintiti de pariul lui Peter cu prietenul sau Rob legat de Twitter.Si cu siguranta dansul lui Rob in bikini pe Hollywood Boulevard nu l-am uitat inca.
Casa lui Catherine.
Cine altcineva inafara de Mtv a reusit sa intre in casa lui Catherine si sa ne arate cateva imagini in exclusivitate cu gradina din spate unde Taylor a fost la auditi,camera de zi unde Kristen si-a citit replicile si patul pea care ea si Rob s-au sarutat prima data.
Surpriza lui Rob.
In mai 2008,Mtv a avut un concurs,castigatoarea fiind Laura Culpepper care a fost corespondent pentru o zi.Fiind si fana "Twilight",Mtv i-a aranjat o intalnire surpriza cu Robert Pattinson,el a venit incet in spatele ei,in timp ce ea inregistra ceva pentru camera,si i-a oferit cateva imagini in exclusivitate din "Twilight".
Numeste-i pe fani.
Candva,de mult,o batalie epica s-a dat intre "Twilighters" si "Twi-hards" pentru cum ar trebui sa fie numiti corect fanii "Twilight".Din moment ce Mtv sunt iubitori ai pacii,la fel ca si reporterii,un sondaj de opinie a fost facut pentru a linisti apele.Rob,Kristen si alte vedete din film au anuntat rezultatul - "Twilighters".Si asa a ramas de atunci.
O seara plina de spoilere
Mtv a oferit catorva sute de fani "Twilight" ocazia de a vizioana filmul "Spoilers",alaturi de vedetele din "Twilight".A fosy o noapte de neuitat.
Rob are nevoie de ..chiloti noi.
In luna noimebrie a anului trecut,Mtv i-a reunit pe Laura si pe Rob intr-un nou interviu,unde actorul a dezvaluit cam multe.Daca nu stiti despre vorbesc,vedeti interviul ">Aici.
100 Monkeys la Mtv
Singurul lucru mai distractiv de urmarit decat Jackson in "Twilight" este Jackson cantand alaturi de trupa lui "100 Monkeys".De aceea Mtv au fost la un show al trupei si au oferit fanilor clipuri atat din spatele scenei cat si cu ei cantand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea.