4 octombrie 2009

Alte poze promotionale

Au mai aparut cateva poze promotionale din "New Moon".

Later edit : Cei de la Twifans au gasit aici un clip nou cu secvente din film si imagini din spatele camerelor.Calitatea este proasta,dar asta e tot ce avem pana acum.

Original Video- More videos at TinyPic
Sursa

10 comentarii:

 1. hey dar ceva ficuri . in special wide awake..plz :X

  RăspundețiȘtergere
 2. cine este cel din penultima poza si pe cine joaca?:)

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu ma intrebam tot cine e ala? :)) si tot nu am aflat

  mi se pare ca prea comercial a devenit filmul.. in ritmul asta o sa stim tot despre el pana sa apara :| dar tot ma bucur cand vad ceva nou :p

  RăspundețiȘtergere
 4. tipul din penultima poza nu stiu exact cum il cheama dar stiu ca il joaca pe Quil Ateara din wolf pack

  RăspundețiȘtergere
 5. Il cheama Tyson Houseman daca nu ma insel si da, il joaca pe Quil :D

  RăspundețiȘtergere
 6. shi azi nu ai pus nimik nou ...te rog sa pui shi sapublici ceva noi de la fanficuri te rooooog shi sa publici shi cap 13 din fanficul nostru preferat sau 14 ca eu 13 lam citit :):XX te rooog

  RăspundețiȘtergere
 7. Vrem fanficuri! Vrem fanficuri! Stiu ca sunt enervata dar nu mai am rabdare. Am ajuns sa verific blogu la fiecare 5 minute.

  RăspundețiȘtergere
 8. incearca-l pe acesta pana posteaza fetele ceva
  http://pentesylea.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere
 9. da, cam esti enervanta la faza asta dar nu prea pari sa ai nici viata personala daca stai din 5 in 5 minute sa verifici cand apar fanficuri (no offence).. ce ai zice de putina literatura adevarata daca tot ai atata timp liber? o carte buna ti-ar prinde mai bine decat un text nefinistat fan-made, s-ar adauga si la cultura generala :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Hai sa nu fim rautaciosi poate prefera ceva usor de "digerat"la drept vorbind mai toata literatura este plina de finaluri triste.Dostoievski este de-a dreptul deprimant, Tolstoi destul de greu de asimilat. Eu nu pot sa-ti recomand decat Austen(toate sunt cu happy end) iar de la noi Drumes este usor de citit si Teodoreanu de asemenea, in plus are mai mult stil.

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.