31 octombrie 2009

Robert in Vanity Fair

Numarul din decembrie al revistei Vanity Fair il va avea pe coperta pe Robert Pattinson.Deocamdata avem doar cateva poze din pictorial si am adaugat si poza de pe coperta.


Sursa

14 comentarii:

 1. rob este un zeu!...arata pur si simplu mirific:X
  HAPPY HALLOWEEN TUTUROR!>:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. De ce?
  de ce traiesc in romania?
  :(((
  moooooooor
  :((

  RăspundețiȘtergere
 3. /:|...omg...bibby~ellen*..deci dak ai ajuns ca il crezi un zeu pe rob deci esti nebuna tare de tot...scuzoaiele mele da nu puteam sa ma aptin sa iti zic ca esti proasta...dute acasa...:-|...

  RăspundețiȘtergere
 4. are 13 ani... ce sa-i ceri?:) asa eram si noi la 13 ani...

  RăspundețiȘtergere
 5. bine ca sunteti voi foarte mature. anonim, tie nu iti este indiferent de ce crede x sau y, nu putem toti fi atit de destepte ca tine. de chrissu nu spun nimic, deoarece tot timpul scrie niste comentarii timpite:)

  RăspundețiȘtergere
 6. ohhhhh...pai daca se pune problema asa:))...daca incepeti sa va legati de varsta...:))...od doamne:-j...de felul meu nu comentez ce spun ceilalti dar aici cred ca e cazul:))...orcm...raman tot la parerea mea...k doar aici asa zice"spune-ti si tu parerea".
  mmmm si asa mi se pare si mai patetica faza ca unele postari primesc cele mai multe comenarii doar atunci cand e vb de cearta:-j
  anyway...aia a fost parerea voastra...nu tin pica nimanui;)

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. chrissu j anonim dc comentatiii??? nu aveti ce sa faceti??....dak e sa va luati una de alta km scrie my bn uitati`va la voi j dp ka alti;).....a shi dak va enerveaza zik asa Rob e un zeu ...un zeu....un zeu?? shi ai spus ca inchei subiectul poy fao k eu vad k l`ai continuat:))

  RăspundețiȘtergere
 10. Ah il ador:X:X:X pur si simplu este cel mai frumos:X:X:X:x8->

  RăspundețiȘtergere
 11. Atata timp cat Bibby~Ellen nu s-a suparat nu inteleg de ec va bagati voi?/:) si ca sa stie si ea nu am spus-o cu rautate. Daca vroiam sa o spun cu rautate suna mult mai urat.

  RăspundețiȘtergere
 12. ...bv crissu'...si auzi bibby dak nu ai obs aia era parerea mea...ca tu esti o diperata...Punct...:*

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.