3 octombrie 2009

Stiri de pe Twitter


Avem cateva stiri despre vedetele "Twilight" direct de la sursa,prin intermediul Twitterului.
Peter,domnul Twitter,ne anunta ca vineri a fost putin casa in LA,dar sambata deja s-a intors in Vancouver pentru a continua filmarile.Tot el,ne-a oferit si o poza de la filmari.Vedeti aici.
Billy Burke a plecat si el din Canada,insa spre Detroit pentru a discuta detalii despre un alt film.El ne mai anunta ca vineri seara,el credea ca este ultima zi de filmari,insa s-a inselat,el fiind nevoit sa se intoarca inapoi luni,pentru ultima zi de filmari a lui Charlie.Iar pentru fanele lui Rob,Billy zice ca vineri acesta arata foarte bine.
Mai tarziu,Billy scria ca in "Breaking Dawn" va avea nevoie de cateva restructurari faciale si ca va trebui sa renunte la mustata.Oare asta inseama ca vom avea si filmul "Breaking Dawn"?
Tot departe de Vancouver au fost si Christian Serratos si Edi Gathegi.Ei au fost la RingCon in Germania,vineri,alaturi de Daniel Cudmore (Felix) si Alex Meraz (Paul).
Multumim Mariana pentru ajutor.

2 comentarii:

  1. poate fanii romani din Germania, vor furniza noutati de la RingCon? ...din experienta mea, deoarece chiar m-am intalnit cu fani romani de pe acolo, stiu ca sunt cu ochii in patru pe fenomen...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca glumesti, germanii si austriecii sunt varza la twilight!
    Premiera new moon e in germania in ianuarie!!!
    Si am cautat in 6 librarii pana sa gasesc cv cu twilight(asta in austria!)
    Si normal ca o sa existe breaking dawn movie!
    Si nu 1, ci 3!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.