19 octombrie 2009

Twitter News


Peter este in Vancouver,unde zice ca este destul de frig.Si ca sa se incalzeasca ne arata 2 clipuri cu prietenul lui,Rob De Franco dansand pe Hollywood Boulevard vara trecuta.Le vedeti aici si aici.
Christian Serratos se intoarce in LA.Si avem si o poza cu ea de la Big Apple Comic Con.
Alez Meraz zice ca nu se pricepe deloc la bowling,joaca ca un om beat.A cazut de multe ori rupandu-si pantaloni.
Pentru fanii Paramore,Julia are un nou forum cu ei Aici.
Multumim Mariana si Bianca!!

6 comentarii:

  1. stiu ca tuturor va place blogul acesta
    .si eu eram fana de pe blog inainte sa descopar hot news.aici se pun aprox 5-6 stiri iar acolo se pun 15-20 chiar daca sunt 5 admini fete astea ar putea lucra umpic mai mult.scuze Eve sau Dragana daca va supara-ti pe mine,dar asta-i adevaru'.blogul lor e mai tare decat asta.daca vreti mai multe detalii pe http://twilight-hot-news.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. eu propun ca anonimul dinaintea mea sa invete prima data limba si gramatica limbii romane si apoi sa se puna pe scris.

    noapte buna tuturor,

    Lu.

    RăspundețiȘtergere
  3. cui ii propui ca eu sa invat gramatica?...uite sunt foarte bun a la romana si umblu la olimpiade pe judet....dar vorbim pe internet si aici se vorbeste cu prescurtari si nu pot sa spun cai o chestie noua pt ca se foloseste de ani de zile...

    RăspundețiȘtergere
  4. si pe la olimpiada nu va invata ca nu se scrie supara-ti ci suparati?

    RăspundețiȘtergere
  5. sau un pic, nu umpic... olimpico... :) app, si eu umblu pe la olimpiade, si abrevierile sunt cu totul altceva, nu folosirea cratimei unde un trebuie sau scrierea cuvintelor cum se aud. whatever...tu du-te pe hot news.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.