23 noiembrie 2009

Incasarile "New Moon"

Dupa primul weekend de rulare,"New Moon" a adunat 140.7 milioane $ din 4024 de cinematografe din SUA,ocupand locul 3 dupa "The Dark Knight"(158.4 mil$) si "Spiderman 3"(151.1 mil$).Iar din celelalte tari,incasarile au fost de 118.1 milioane$.In total,pana acum,"New Moon" a adunat 258.8 milioane $ si lista este inca deschisa,premiera filmului fiind inca asteptata in unele tari.

Sursa
Aici gasiti mai multe poze din film.

5 comentarii:

  1. ma asteptam la mai mult...dar, exemplu, in romania-bucuresti, am intrebat-o pe casiera daca ,,mai are" bilete.....si ea m-a intrebat ,,de ce nu as mai avea?" ....so,...asta e reactia!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mi-a placut deloc filmul....ma asteptam la mai mult...sincer

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt de acord cu tine.si eu ma astepatm la ceva mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. ei da, ma scuzati...nu am putut suferi sa citesc comentariile de mai sus. filmul este genial, foarte bine realizat, fara alte comentarii. dar ce vroiati fratilor? cat a putut si regizorul sa respecte cartea, inca s-a straduit din rasputeri si i-a iesit. asa ca macat pt munca actorilor si pt faptul ca ne suporta pe noi pe fani sa nu mai comentam.

    SI ACUM: LA CE VA ASTEPTATI FRATILOR?

    FILMUL E MINUNAT, GENIAL, EXTRAORDINAR :x FARA ALTE COMENTARII.

    - pt mariana...normal...de ce nu ar mai avea ..mai sunt 5 zile pana atunci . si unii fani nici nu sunt siguri ca pot merge, si se roaga sa mai prinda un bilet pt data cand vor sti exact daca vor merge

    RăspundețiȘtergere
  5. fain blogul, nu stiam ca exista.
    aici il puteti viziona: http://douaceaie.wordpress.com/2009/11/24/twilight-new-moon/

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.