25 noiembrie 2009

Interviu cu Christopher Heyerdahl

Mai jos gasiti un interviul al actorului Christopher Heyerdahl,interpretul lui Marcus in "New Moon".
Felicitari pentru nominalizarea ta la premiile Gemini pentru "Sanctuary".Se pare ca esti familiarizat cu filmele SF si fanii lor fanatici.
(rade).Imi place sa-i numesc "pasionati".
Sunt fanii Twilight diferiti de restul?Ce anume ii face speciali?
Pana acum da,spun "pana acum" pentru ca sunt convins ca odata cu lansarea in toata lumea a filmului "New Moon"schimbarea va fi si mai vizibila.Cred ca si baietii il pot accepta fara sa-si ascunda masca.
Te referi la scenele de actiune?
Da!Sunt elemente masculine destul de sexy,va spun eu,mai ales cu Volturi si varcolacii.Pana acum cred ca majoritatea fanilor erau de gen feminim,asta si pentru ca femeilor nu le este frica sa-si exprime sentimentele,baietii au o problema cu asta,desi in fond,si noua ne place asta,tot acest conceptul de iubire periculoasa,senzuala,animalica,pura si eterna.Mamele se pare ca au invadat cinematografele!Sunt foarte multi fani tranzitivi,ii intalnesc la multe conventii si intalniri,si multi vin sa me intrebe de "Twilight".
Spune-ne o intalnire memorabila pe care ai avut-o cu fanii de-a lungul filmarilor pentru "New Moon".
(rade)Era o fata in Chicago.Am fost la o conventie acolo,si am vazut o fata draguta.Ori de cate ori vedea pe unu dintre noi,ramanea fara cuvinte.Statea si se uita zambind la noi,apoi incet incepea sa tremure,apoi sa chicoteasca,si apoi sarea in sus.Si tot facea asa.Cred ca avea 15 ani,Era o fetita foarte,foarte draguta.Asta a fost comic.Cand l-a vazut pe Cameron Bright(Alec) a zis :"E atat de d-r-a-a-a-a-g-u-u-u-u-t!"
Deci nu o fost muta total.
Pai putea sa vorbeasca numai despre cei care nu erau prezenti.Cand erau toti,i-am zis :"Uite,e chiar acolo,mergi sa vorbesti cu el.",iar ea imi zicea :"Oh nu,e atat de d-r-a-a-g-u-ut!"A fost foarte simpatica.
Am auzit ca motivul pentru care ai acceptat rolul,este ca nepoata ta este un mare fan al cartilor.Este adevarat?
Daa,e un foarte mare fan.
Cum a reactionat cand a aflat ca o sa-l interpretezi pe Marcus?
A fost entuziasmata,dar mi-a zis ca nu-i place Marcus.Si am intrebat-o de ce,mi-a zis "Pentru ca e rau!",i-am raspuns "Cum adica e rau?!O salveaza pe Bella,pe Renesmee,care e problema?El vine si salveaza situatia".Dupa o pauza mi-a raspuns "Pai mananca oameni."Asa ca pentru a primi laudele ei ,trebuie sa fi vegetarian(rade).
Ce barfa de pe platouri ai putut sa-i transmiti?
(rade)Sincer,nimic!Ce se intampla la filmari,ramane la filmari,exceptand atunci cand Jamie Campbell Bower(Caius) s-a imbracat in geisha si alerga pe acolo.Inafara de asta nu pot sa mai spun ceva.Oh Doamne,chiar am spus asta?
Acum ca filmul este in cinematografe,primeste si altceva inafara de aparitia unchiului ei in film?A primit vreun suvenir de la filmari?
Mi-ar fi placut sa-i fi adus unul.Nu sunt un colectionar de autografe,si imi place sa respect platoul de filmari ca pe un loc de munca,asa ca este un loc al muncii si concentrarii.Este un sanctuar intern.Atat de multa nebunie inconjoara acest film,incat e mai bine ca aceasta sa nu patrunda si inauntru.
Cum ai descrie atmosfera de pe platouri?
Pai scenele din interior au fost filmate in Vancouver...a fost ceva serios.Foarte,foarte serios si greu de manevrat.Nu,a fost foarte usor!Vroiam sa onoram lumea creata de Stephenie.Am fost foarte constiinciosi.Fanii au citit cartile,asa ca stiu la ce sa se astepte.Pentru cei norocosi,precum noi,care reusesc sa aduca la viata acele personaje,asta e o mare responsabilitate,si fiecare si-a luat in serios munca si oportunitatea de a lucra cu Chris Weitz,cel care a facut acest decor superb pentru ca fiecare sa poata lucra,si unde toti ne simteam bine.A fost o amtosfera foarte creativa.
Din ce am vazut pana acum,Volturi sunt mult mai bataiosi in film decat in carte.Marcus are reputatia de a fi cel mai indiferent dintre ei,dar in film,se schimba acest lucru ,face si el cascadorii?
Sa va spun,eu sar tot timpul pentru ca vreau sa-l trantesc pe Edward.Dar din nu stiu ce motiv,Chris mi-a zis sa stau cuminte pe scaunul meu,sa fiu mai indiferent.A fost destul de greu pentru ca Marcus vrea sa participe la actiune.Si de indata ce e trezit,de indata ce Bella si Edward apar, e atat de entuziasmat de iubire lor ,ca isi aminteste de Didyme,iubirea lui pierduta,si asa ca foarte greu sta pe scaun.In sfarsit,dupa 2000 de ani,se trezeste si el.
Super puterea lui Marcus este empatia lui fata de relatii,nu?
(rade)Da,asta e superputerea lui.E in stare sa vada legaturile dintre oameni...cand aliantele se fondeaza,sau se rup,el este in stare sa le reformeze.Asa ca noi ne ocupam de probleme inainte ca ele sa apara.
Daca ai fi avut tu aceasta superputere,cum te-ar fi ajutat la filmarile "New Moon"?
As fi stiut cand Jamie urma sa vina in camera sa ma atace.
Este a doua oara cand il mentionezi.Chiar asa de glumet a fost la filmari?
Mare glumet!Este un tanar foarte,foarte,foarte neascultator.
Ce ne mai poti spune despre el,ce a mai facut?
Nu pot spune adevarul,trebuie sa mint.(rade).Este foarte neascultator.Nu cred ca lucrurile teribile pe care le-a facut la filmari pot fi spuse.(rade).Atat pot sa spun.Las restul in voia imaginatiei voastre,este mult mai interesant asa.
Marcus are un rol foarte important in ultimele capitole ale seriei,asa ca presupunem ca te vei intoarce.
Sper.Marcus se va intoarce,dar niciodata nu stii.Inca astept apelul,iar pana nu vad hartia,nimeni nu stie.
Nu ai semnat pentru "Breaking Dawn" inca?
Nu,asteptam totii cu rasuflarea intretaiata.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea.