30 mai 2009

Rob si Kristen au plecat din Italia

Doua poze cam neclare cu ei doi la aeroport:


In decursul zilei de azi,Robert si Ashley au ajuns pe aeroportul din LA.



Poze noi - Peter, Billy, Gil

Peter Facinelli (Carlisle) si Billy Burke (Charlie) au participat in LA la un eveniment in scop caritabil, sponsorizat de Rev3. Iata cateva poze:


Gil Birmingham (Billy Black) a pus o poza noua pe pagina lui de Myspace, cu el si "lupii" :D

Mtv Movie Awards online

Pentru cei care vor sa vada Mtv Movie Awards pe internet, AICI este un link pentru urmarirea postului MtvU (un Mtv studentesc), unde e posibil sa se difuzeze premiile.
Emisiunea este in noaptea de duminica spre luni, la ora 4.

Dupa cum stiti, o sa-i vedem acolo pe Rob, Kristen si Taylor, aflam la cate categorii o sa castige Twilight si vedem primul trailer New Moon!

Multumim Ioana pentru link si Ari pentru pont:)





Aici vor sta Rob si Kristen la Mtv Movie Awards.
Au locuri foarte bune, printre cele mai bune, in fata scenei spre centru.
Taylor va sta putin mai in spate, langa Anna Faris.
Kellan Lutz si Ashley Greene au locuri langa Sandra Bullock.

29 mai 2009

15 secunde din trailerul New Moon!


Se poate descarca de AICI


Interviu Catherine Hardwicke

Cei de la Mtv NewsRoom au fost in vizita la Catherine Hardwicke, si au discutat despre Twilight, filmul pe care ea l-a regizat, si care a fost nominalizat la 7 categorii la premiile MTV.

Ea a povestit despre primul test de compatibilitate intre Kristen si Rob. Kristen trebuia sa joace aceeasi scena cu 5 potentiali Edwarzi, unul dupa altul, pana cand Catherine a hotarat ca Robert este cel potrivit. Si-a dat seama de asta cand i-a vazut ce Rob si Kristen sarutandu-se, lucru care s-a intamplat, dupa cum bine stiti, in dormitorul lui Catherine.
Toate astea au dus la crearea scenei care a devenit acum una din scenele favorite pentru castigarea premiului de "Cel mai bun sarut" la premiile Mtv de duminica.

Se pare ca ambii actori erau emotionati. Atat de emotionati incat Rob chiar a cazut de pe pat in timpul auditiei pentru rol.Dar apoi, dupa ce si-a intrat mai bine in ritm, Catherine a trebuit sa-i aminteasca faptul ca filmul are doar interdictia pentru copiii sub 13ani, pentru el ca devenise cam prea...in fine, folositi-va imaginatia.
Catherine si-a aratat colectia ei personala Twilight. Are scenariul original si prima carte Twilight pe care si-a cumparat-o. Si-a notat pe ea tot felul de idei. De exemplu replici alternative pentru "Tine-te bine maimutico" . Robert a ales-o pe aceasta dupa ce a citit 10 alte variante scrise de Catherine, printre care "Prinde-ti picioarele in jurul meu si tine-te bine maimutico", sau "Pune-ti centura de siguranta, o sa fie o calatorie zdruncinata".
E dragut sa vedem ca si-a pastrat scrisorile de la fani si cadourile pe care le-a primit de la ei.Cele mai bune au ajuns in vitrina.

Clip de la filmarile New Moon

Clip de pe platourile de filmare New Moon!
Regizorul striga "Actiune" iar Kristen alearga in bratele lui Rob. Se aud fanii care aplauda pe fundal dupa fiecare dubla .
O alta scena, pe care o gasim la finalul clipului, este cea in care Edward isi scoate camasa si iese la lumina soarelui.
E foarte interesant. Ne introduce in atmosfera de la filmari.
Puteti sa-l vedeti pe RadarOnline

Stiu ca pare de necrezut, dar multi dintre figuranti nu au mai venit la filmari, dand peste cap programul echipei. Au spus ca sunt nemultumiti de orarul foarte incarcat. Noroc cu fanii veniti acolo, care abia asteptau o asemenea sansa si s-au oferit voluntari sa umple golurile.

Trailerul online

Pentru cei care nu vor putea sa-l vada difuzat in direct de la MTV Movie Awards (adica majoritatea dintre noi) , trailerul New Moon va fi pus pe net.
O sa apara pe site-ul My space Trailer Park luni dimineata, la ora 5:45 ora Romaniei. Deci ne trezim foarte devreme luni. Sau nu mai dormim deloc.Facem noapte alba:D
De asemenea, ET ONLINE au anuntat ca vor difuza scene din New Moon weekendul asta.Le asteptam cu nerabdare pe toate.

Ashley, Rob si Kristen - Poze din Italia

Ashley filmeaza astazi cateva scene cu Kristen. A fost vazuta sosind pe platourile de filmare inca de dimineata.

Cateva poze cu Rob si Kristen din pauzele de la filmari:




Iar Dakota machiata si imbracata pentru filmari, ne da o idee despre cum o sa arate Jane:

Ochii lui Edward

Cateva poze in care vedem foarte clar cum vor arata ochii lui Edward. Rob poarta lentilele intr-o pauza de filmari.Si mananca inghetata.Mm.Enjoy.


Si un filmulet in care sunt puse in ordine pozele nou aparute din scena reintalnirii Bellei cu Edward: