30 iunie 2009

Bikiniul lui Rob DeFranco

Dupa cum a si promis,Peter ne tine la curent cu pregatirile pentru dansului prietenului sau Rob.Mai jos e un clip cu cei doi cumparand bikiniul pentru prestatia lui Rob.Mai e putin si vom vedea si dansul complet si vom sti si castigatorul spatarului.

Later edit: Au aparut primele poze AICI.Si clipul.

Robert prin New York - partea a 10-a

O noua zi aduce cu sine un alt set de poze cu Robert de la filmarile pentru"Remember me".Imi pare rau daca pe unii dintre voi va deranjeaza partile cu pozele lui Rob.Primele poze sunt facute vineri seara,in timp ce filma o scena la metrou,iar restul sunt de azi dimineata.


Later edit:poze de luni.


Twilight "Scene it" game


Mai nou,apar din ce in ce mai multe lucruri legate de seria de succes "Twilight".Ultima apartie un joc creat de celebra companie de jocuri "Scene it".Jocul va aparea in octombrie 2009.Il puteti precomanda AICI.Costa 30.99$
Au mai aparut si unelte de machiat(rujuri si luciu de buze).

Sedinta foto Elizabeth Reaser

Interpreta lui Esme Cullen din "Twilight",actrita Elizabeth Reaser a avut o sedinta foto pentru revista Vogue anul trecut.De curand au aparut 3 poze noi.

28 iunie 2009

Ashley la Annual Vision Awards

La cea de-a 36-a editie a premilor,unii dintre actorii din "Twilight" au fost prezenti.Alaturi de Ashley au mai fost: Peter Facinelli,Taylor Lautner, Billy Burke, Gil Birmingham, si Christian Serratos.Deocamdata avem poze doar cu Ashley,care arata superb ca de obicei.

Later edit: Mai multe poze.

Robert prin New York - partea a 9-a