31 iulie 2009

Fanfic - Raza de noapte


Doua capitole dintr-un fic scris de Adriana.
Este din perspectiva lui Renesmee iar actiunea se petrece dupa Zori de zi.

Puteti sa-l cititi aici. Enjoy!

30 iulie 2009

Fanfic - Ingerii devin demoni


Recomandarea de fanfic de azi este "Ingerii devin demoni" scris de Theo. Este scena din Twilight in care Bella este muscata de James, dar din viziunea lui Edward.
Puteti sa-l cititi aici
Enjoy!

Scandalul Rachelle-Summit

Vestea ca Rachelle a fost inlocuita din rolul Victoriei a socat fanii Twilight, si i-a facut sa trimita sute de mesaje catre Summit Entertainment in care isi manifesta nemultumirea.
Incep sa circule zvonuri conform carora motivele date de Summit pentru schimbarea lui Rachelle (nepotrivirile de program pentru filmari) nu ar fi in totalitate adevarate. Se pare ca banii ar fi fost principala problema, fiind mult mai economic sa caute pe altcineva pentru rolul Victoriei.

Rachelle a declarat ca a fost socata de hotararea studioului, spunand ca era dedicata seriei Twilight si pregatita sa o joace pe Victoria. De asemenea a refuzat cateva oferte de film ca sa aiba timp pentru Eclipse. Desi programul de filmari pentru Barney's Version este de numai 10 zile, iar filmarile Eclipse dureaza 3 luni, se pare ca Summit a considerat ca exista un conflict de programare. "Sunt profund intristata ca n-o sa termin de portretizat personajul Victoria pentru fanii Twilight. Este o poveste pe care o iubesc si de care sunt pasionata. O sa fiu intotdeauna recunoscatoare pentru sustinerea si loialitatea fanilor si sunt foarte ranita de decizia surprinzatoare de a continua fara mine. Doresc actorilor si echipei de productie Eclipse toate cele bune!"
Summit a ripostat, spunand ca studiourile sunt dezamagite de recentele comentarii ale lui Rachelle, si ca faptul ca ea a acceptat rolul din alt film fara sa-i anunte, a dat peste cap intreaga productie.
Complicat...Ce credeti?

Reviste - Popcorn si Cool Girl august

In numarul din august al revistei Popcorn il gasim pe Rob pe coperta, si un articol despre el numit "Rob in valtoarea dragostei" in care se abereaza despre presupusele lui iubiri. Poze de la filmari New Moon din Montepulciano sunt interpretate ca si cum ar demonstra relatia lui cu Kristen.
Tot in contextul barfelor se discuta si pozele cu Taylor si Selena.
Inca un articol mic, avand ca imagine posterul New Moon, ne anunta numele castigatoarei concursului din Germania: Sabrina Frank. A castigat un rol in New Moon. Ceea ce e bizar avand in vedere ca filmarile s-au incheiat de ceva vreme.
La rubrica de intrebari si raspunsuri, cineva intreaba de Ashley (Alice) asa ca avem o poza cu ea si cateva informatii despre viata si cariera ei.
La zodiac, poza cu Taylor la Varsator:)


In Cool Girl, tot numarul din luna august, Kristen este pe coperta si are rezervat un articol de 2 pagini in interiorul revistei. Mai gasim o poza cu Rob si Emilie de Ravin de la filmarile Remember Me, iar la psiho-testul "Cu ce cuplu semanati cel mai bine", rezultatul de Cuplu Romantic are o poza cu Edward si Bella. Sub care scrie Robert si Kristen. As fi crezut ca fac diferenta intre actori si personaje pana acum...
La rubrica Star Flash aflam ca Robert e bun la pat, dupa spusele fostelor iubite.
Iar Taylor Momsen (Jenny din Gossip Girl) e fana Twilight si incearca sa se transforme in vampir prin nesomn.

Numai bune de citit pe plaja.Enjoy!

29 iulie 2009

Ce citeste Rob

Blogul Robsessed are o lista de carti cu care Robert a fost fotografiat, fie cand cobora din avion, fie in pauzele de filmari, fie in metrou.
Le-am scris pe cele pe care le-am gasit traduse si publicate la noi:
- Nine Stories - J.D. Salinger (Noua povestiri, Polirom, 2001)
- Kill Your Friends: A Novel P.S. - John Niven
- Independent People - Halldor Laxness (Oameni Independenti, Editura Literatura Universala, 1964)
- 2666: A Novel - Roberto Bolano
- Money - Martin Amis (Banii, Polirom, 2006)
- Ticket to Ride - Dennis Potter
- Doomed Love - Virgil
- Anthology Tom Waits
- Complete Poems: Charles Baudelaire
- E.M. Forster's Collected Short Stories

Tine loc de lista de lecturi pentru vacanta:))
Ati citit ceva din astea?

Doza de poze: Ashley, Kristen si Dakota

Ashley pe covorul rosu la premiera Julie & Julia de luni seara din California:

Kristen si Dakota in continuare la filmarile Runaway:

Victoria inlocuita

Summit a anuntat ca actrita Rachelle Lefevre (Victoria) o sa fie inlocuita in Eclipse din cauza nepotrivirilor din programul de filmari. Ea a semnat deja sa joace in "Barney's Version" in aceeasi perioada in care se filmeaza Eclipse.

Rolul Victoriei va fi preluat de actrita Bryce Dallas Howard. Gasiti detalii despre viata si cariera ei AICI pe pagina de pe imdb.Pe scurt, a jucat recent in Terminator Salvation, Spider-man 3, Satul. A fost nominalizata la Globul de Aur.S-a nascut la data de 2 martie 1981, si este fiica regizorului Ron Howard.

In comunicatul de presa, reprezentantul Summit - Erik Feig a declarat: "Suntem extrem de norocosi ca Bryce a acceptat sa ni se alature.Rachelle a adus-o pe Victoria la viata iar Bryce va aduce o noua dimensiune personajului."

Imi placea Rachelle...:(

27 iulie 2009

Doza de poze

Ashley la shopping, Rob in aeroportul din L.A., Kellan la "The Radical Event At The Hard Rock Hotel" din San Diego.

Interviu cu Tinsel Korey (Emily)

Twilight Lexicon are un interviu cu actrita care joaca rolul lui Emily Young in New Moon: Tinsel Korey.
Am tradus pentru voi cateva intrebari/raspunsuri:
Ai citit cartile Twilight? Daca da, care este preferata ta si de ce?
Am citit New Moon, si acum citesc Eclipse. Am si cartea Breaking Dawn.Deci o sa va spun care e preferata mea dupa ce le citesc.
Cum a fost preselectia pentru rol?
Am dat proba in L.A. cu regizorul Chris Weitz si directorii de casting Rene Haynes si Joseph Middleton. Filmarile au fost grozave, Chris e un regizor foarte talentat. Abia astept sa vad viziunea lui asupra New Moon prinzand viata.
Cum a fost sa procesul de machiaj si vestimentatie pentru personajul tau ?
Poate dura ore intregi ca sa fie perfect, dar o sa trebuiasca sa asteptati filmul ca sa vedeti ce magie a creat departamentul de machiaj.
Pe pagina ta de MySpace, ai pus poze si clipuri cu tine cantand muzica traditionala si dansuri. Ce forma de arta preferi: actoria, muzica sau dansul?
Nu prefer nici una mai mult decat alta, pentru ca toate arata aspecte diferite alte vietii mele artistice. Le iubesc la fel de mult.
Pari sa gravitezi spre roluri de femei puternice, cu trecuturi interesante. Ce anume te atrage cand alegi un rol?
N-am realizat asta, pana nu ai mentionat tu.Dar acum ca ma gandesc, cred ca asa este (rade). Imi place sa am ocazia sa sparg stereotipuri.
Cum ai descrie viziunea ta asupra lui Emily?
Dumnezeule, nu cred ca am voie sa scriu un roman in interviul asta(rade) Asa ca sa rezum intr-o propozitie. E o supravietuitoare, e sufletul echipei, cand sunt descurajati ea ii incurajeaza. E cineva pe care ai vrea sa o ai de partea ta.
Ai ceva ce vrei sa transmiti fanilor Twilight?
As vrea sa le multumesc pentru sustinere, si sunt bucuroasa ca fac parte din aceasta lume alaturi de ei. Multe imbratisari!

Anna Kendrick (Jessica) pe Twitter


Puteti sa fiti la curent cu ce mai face Anna Kendrick AICI

25 iulie 2009

Rubrica de FanFic


Hey

M-am gandit sa fac rubrica de fanfic.

Asa ca scriitorii pot sa-mi trimita pe adresa de contact ellacullen6@gmail.com fanficurile lor. Retineti ca fanfic este prescurtarea de la Fan Fiction, deci nu orice povestire se incadreaza. Trebuie sa aiba o oarecare legatura cu Twilight. Folositi personaje, nume sau situatii din seria Twilight, sau chiar actori din filmele Twilight, si folositi-va originalitatea!Succes la scris!

Abia asteptam sa citim creatiile voastre!

Poze de grup de la Comic-Con

Click sa se mareasca:

Mult asteptatele clipuri New Moon



In primul clip, vedem cum Jacob o invata pe Bella sa conduca motocicleta iar ea are o halucinatie cu Edward. A doua scena este cea in care Bella alearga prin multimea aflata la festival, ca sa-l opreasca pe Edward.

Pareri?

24 iulie 2009

Conferinta de presa Comic-Con




Toate pozele in GaleriaLion&Lamb

Video:




Traducerea conferintei de presa, realizata de BeautifulAngel (multumim mult), se poate descarca de AICI

23 iulie 2009

FanFic

Ada, cea care a tradus si scenariul New Moon, mi-a trimis traducerea unui fanfic.

Este o varianta de "Breaking Dawn" din viziunea lui Edward. Daca vi se pare o idee interesanta, si vreti sa cititi, il puteti descarca tradus in romana de AICI.

Il gasiti in engleza pe FanFiction.net Are un calificativ M, ceea ce inseamna ca e recomandat cititorilor de peste 16 ani. Autorul este Ducati , iar Ada a realizat traducerea.Multumim!

Ati mai citit alte fanficuri? Aveti recomandari? De exemplu mie imi place Wide Awake scris de AngstGoddess003. A fost foarte apreciata de fanii Twilight din toata lumea, fiind chiar invitata la Comic-con 2009.

Sunt printre voi si scriitori de fanficuri?



Later Edit: Am convertit traducerea in .pdf si am schimbat linkul de descarcare.Merge acum? link nou

Poze New Moon si wallpapere de pe site-ul oficial

Desi lansarea site-ului oficial New Moon a avut loc luna trecuta, abia acum a fost completat cu wallpapere nemaivazute pana acum si poze promotionale pentru filmul New Moon.Enjoy:
WALLPAPERE (click sa se mareasca):



Poze si fundaluri de pagini de pe site:



Vizitiati site-ul oficial: http://www.newmoonthemovie.com/