31 august 2009

De prin Vancouver

Peter a ajuns azi in Vancouver,se pare ca a fost in Portland la un eveniment caritabil,iar Xavier, Nikki si Elizabeth au iesit la plimbare prin oras.

Si cateva imagini noi cu Kristen de la filmari.Se pare ca filmeaza scena vizitei in Florida.Langa Kristen putem sa o vedem si pe Sarah Clarke(Renee) in spatele frunzelor.

Sursa si Sursa

Faceti cunostinta cu actorii noi din "Eclipse"

Continuand seria de interviuri legate de "Eclipse",Mtv posteaza de data asta cateva informatii despre baietii noi din "Eclipse".

Xavier Samuel - Riley
Toata lumea stie ca este bine sa ai cativa prieteni cu care sa-ti petreci timpul liber.Nici Victoria,vampirul nomand din "Twilight" nu face exceptie.Dupa ce ii pierde pe James(Cam Gigandet) si Laurent (Edi Gathegi),Victoria isi face un nou coleg,Riley,interpretat de Xavier Samuel,un actor in varsta de 25 de ani,cu care planuieste sa-i doboare pe membri familiei Cullen.






BooBoo Stewart - Seth Clearwater
Unul dintre prieteni lui Jacob,Seth este si fratele lui Leah,si unul dintre varcolaci care ia in considerare prietenia dintre ei si vampiri.Desi Seth apare si in a 2-a carte,abia acum o sa-l vedem si noi.Se pare ca el si Taylor s-au imprietenit deja,amandoi fiind fani ai artelor martiale.







Jack Huston - Royce King
La fel ca si Catalina Sandino Moreno (Maria),Jack joaca un rol legat de viata umana a unor membri din familia Cullen.Royce King al II-lea este baiatul de care adolescenata umana Rosalie se indragosteste.Insa descopera ca ei doi nu sunt atat de compatibili precum celelalte cupluri si ajunge la final batuta,poate chiar violata si lasata sa moara pana cand este salvata de Carlisle.

Robert in Premiere Magazine

Iata o parte din paginile cu Rob din revista franceza "Premiere Magazine" si o imagine noua din "New Moon".

Aici gasiti si restul paginilor.

Un nou Dvd


Steve Stratz,unul dintre oameni care se ocupa de relatile cu "Twilight" in Forks ne-a informat despre un nou Dvd - "Twilight in Forks:The Saga of the Real Town".Dvd-ul va fi dispobil din 20 martie 2010 si cuprinde un documentar realizat despre orasul si oameni din Forks,oras devenit celebru o data cu lansarea seriei de succes - "Twilight".

Sursa

Taylor pe coperta Teen Vogue

Taylor Lautner a aparut pe coperta noului numar al revistei Teen Vogue din SUA.

Pentru mai multe poze,intrati Aici.Tot acolo gasiti si un teste despre cat de bine il cunoasteti pe Taylor si mai multe informatii despre el.
Iata aici si un video cu el :

Tot pe site-ul TeenVogue ne-a spus Melissa ca este un concurs pentru a castiga 2 bilete la premierea filmului "New Moon"din LA.Din pacate,la concurs pot participa numai cei din SUA.Pacat ca nu avem si noi o sansa.

Interviu cu Chris Weitz


Mtv a publicat un nou interviu cu Chris Weitz.
Mtv:Vorbeste-ne despre cele 2 scene aratate le Comic Con.
Chris:Fiecare dintre ele se focalizeaza pe abdominali actorilor.Asta a fost special pentru public(rade).Una din scene este cea in care Jacob o invata pe Bella cum sa conduca o motocicleta,ea cade,iar el vine si o salveaza,stergandu-i fruntea si aratandu-si muschi.Cealalta este cu Bella alergand sa-l salveze pe Edward in Volterra,Italia.
Mtv:Esti intr-o pozitie delicata,trebuie sa ramai fidel cartii,dar in acelasi timp sa si sa incerci sa-l afisezi pe unul din cele mai dorite staruri de la Hollywood de cat mai multe ori.Cum te-ai descurcat cu asta?
Chris:Nu am vrut sa-l inseram pe Rob la intamplare in unele scene din film.Noi am preluat halucinatile Bellei si le-am transpus pe ecran.Departamanetul de Efecte Speciale ne-a ajutat mult,pentru ca nu vroiam sa para fals.O sa-l vedeti de multe ori pe Rob in film,dar din punctul de vedere al Bellei.Si in visele ei.Este ca o balanta intre prea mult Rob si prea putin Rob.
Mtv:Pentru foarte multi fani,asa ceva nu exista.
Chris:Da,stiu ca pentru multi nu exista prea mult Rob,dar avem si o doza draguta de Taylor pentru doritori si pentru a trata deficientele de Rob.Este o boala ce poate fi tratata numai cu vitamina T,de la Taylor.
Mtv:Stim cu toti ca "New Moon" este scris din perspectiva Bellei,insa Melissa Rosenberg(scenarista) ne-a spus despre o scena a Victoriei,care nu se gaseste in viziunea Bellei.Mai exista asa scene?
Chris:Mda,cartea este din perspectiva Bellei,dar de exemplu cand Alice are viziunea cu Edward incercand sa se sinucida,noi vedem viziunea ei.Asa mi se pare corect,pentru ca in carte,Alice ii spune imediat Bellei despre viziune,iar ea isi imagineaza spusele ei.
Mtv:Kristen ne-a vorbit despre scena scufundarii.Cat de mult v-a ajutat Departamentul de Efecte Speciale aici?
Chris:Toate scena e un hibrid intre imaginile reale si cele facute pe calculator.Trebuia sa facem vremea furtunoasa perfecta pe care sa o combinam cu munca lui Kristen din piscina.Si la final,arata ca o imagine reala,dar pentru a reusi asta a trebuit sa-i anagajam pe cei mai buni din domeniu,pentru ca fanii sa nu observe diferenta - asta daca nu o spun eu(rade).

Sarah Clarke in Vancouver

Interpreta lui Renee,mama Bellei,Sarah Clarke a ajuns si ea in Vancouver.

Sursa si Sursa

Sedinta foto Chaske Spencer

Au aparut cateva poze cu Chaske Spencer(Sam Uley) de la o sedinta foto.Deocamdata nu stim pentru ce revista sunt pozele sau cand au fost facute.

Sursa

Twilight Convention New Jersey 2009

Iata cateva poze de la intalnirea de sambata cu fanii din New Jersey.

Edi Gathegi afirma in timpul unui interviu de la conventie ca :"Ma bucur mult ca am putut sa fac parte din cele doua filme".Ne-a mai spus ca ii multumeste lui Chris Weitz ca in "New Moon" a putut sa poarte pantofi si sa nu mearga descult:"Dumnezeu sa-l binecuvanteze pe Chris,in 'Twilight' nu aveam incaltaminte pentru ca nici in carte nu aveau - stiti,vampirii nomanzi,dar a fost foarte frig,iar in 'New Moon',Chris mi-a zis 'Pai,poarta pantofi.' ".De asemenea a mai spus ca regreta faptul ca nu poate straluci atunci cand se inatalneste cu Bella in poiana,desi cerul e senin.Poate nu au reusit sa gaseasca varianta potrivita pentru pielea lui.
Sursa si Sursa

30 august 2009

Un actor nou


Faceti cunostinta cu Sabrina Frank, castigatoarea unui concurs din Germania,ce avea ca premiu un rol pentru ea in "Eclipse".Sabrina o va interpreta pe Vera, prietena umana a lui Rosalie.
Sursa

Tinandu-ne la curent cu evolutia filmarilor, David Slade a scris pe Twitter ca ieri au fost repetitiile pentru o scena cu Rob, Kristen si Billy Burke. Urmariti-l pe regizorul Eclipse pe Twitter - AICI

Prietenie Twilight

Daca am avea o rubrica "Fanul lunii", ele si-ar merita locul acolo.

Roxy si Paty, cititoare ale blogului, ne-au trimis povestea lor pentru ca vor ca toata lumea sa stie cat de mult le-a legat pasiunea pentru Twilight. Pozele dovedesc cat de bine se distreaza.

Cele doua prietene spun ca incearca sa convinga pe cei din jur sa intre in randul fanilor Twilight, dar nu sunt intotdeauna intelese.

Ca si pe mine, cu siguranta Twilight v-a ajutat sa va faceti noi prieteni. Dar ce parere au prietenii vostri care nu sunt fani? Va inteleg pasiunea sau o privesc cu reticenta? Recunoasteti in afara lumii virtuale ca sunteti fani infocati Twilight?


*Avem header nou, facut de Ella. Multumim Ella!

Fanfic - Rob fics

Happy Sunday!
Astazi avem 4 ficuri noi, care il au in prim-plan pe Robert.Se vede ca a inspirat lumea sa se apuce de scris:) E o adevarata muza...sau muz.
Enjoy:

Amandoi pe acelasi drum de Irina Pintilie
Let Us Describe de Ralu
The star life de Irene
Doar un pas de Alexa

*Continuari :
Andru a continuat fanficul Imposibil.Gasiti cele 3 capitole AICI
Capitolul 19 din Raza de noapte de Adriana AICI
Capitolul 8 din Eclipse de IuliaAICI
Continuarea fanficului Love in Questions de Nessie AICI

Poze de la regizor

Davis Slade a postat imagini de la filmarile "Eclipse" pe pagina lui de Twitter:

Pungile peste pantofi sunt folosite de cei din echipa de filmare pentru a nu strica decorul (cu urme de pasi sau zgomot in timpul filmarilor) Interesant, nu?
Pozele cu Taylor sunt din cadrul probelor de lumina. Impresionanta saritura...

Dragut din partea lui David Slade sa ne tina la curent. Sa speram ca o sa puna in continuare poze.
Multumim Mariana pentru pont.

29 august 2009

Cina in Vancouver

Seara trecuta,o parte din vedetele "Eclipse" au fost vazute parasind un restaurant din Vancouver,unde se pare ca au luat cina.


Aici gasiti mai multe.Multumim Emma.