27 ianuarie 2010

Ian Somerhalder despre Twilight

Interpretul lui Damon din "Vampire Diaries" a spus ca filmele bazate pe romanele lui Stephenie Meyer au ajutat la extinderea genului respectiv de filme :"Succesul "Twilight" a pregatit terenul pentru filmele cu vampiri.A largit piata.Acest gen a fost tot timpul popular dar de curand a reinviat,lucru care a ajutat si "VD" ".
Cat despre personajul lui,intrebat fiind daca crede ca este un neispravit,actorul raspunde :"Da,dar nu il judec.Fiecare are motivele lui pentru tot ce face.El crede ca ceea ce face este justificat.Simte ca este nedreptatit de fratele lui si si-a propus sa-l faca sa se simta mizerabil pentru totdeauna.Acum doar isi respecta promisiunea."
Sursa

7 comentarii:

  1. Pe el l-as fi vrut in The Host in rolul lui Ian (nu doar ca nume se potriveste ci si ca aspect), mi-a frant inima cand am vazut ca nu mai e "disponibil"
    Dar pana la urma poate e bine ca fanii se pot bucura mai mult de el intr-un serial intreg ;)
    Oh, Ian.. noi stim ca ai fi fost un "Ian" minunat :sigh:

    RăspundețiȘtergere
  2. HBO difuzeaza Amurg! Premiera are loc pe 14.02 de la ora 20:00, pe postul HBO Romania. De asemenea, va mai fi difuzat pe 17.02 de la ora 20:00, pe 18.02 de la 04:00 si pe 27.02 de la 13:55. Informatia o gasiti si pe site-ul HBO Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu ma uit la tv, prefer sa vad filmul in format HD, pe comp, cand vreau, la ce ora vreau si de cate ori vreau.. si cel mai important, fara reclame ;))
    dar pentru unii banuiesc ca e o veste fff buna :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe HBO nu sunt reclame in timpul filmelor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. faptul ca joaca intr-un serial nu inseamna ca nu ar putea juca in the host.
    asta bineinteles DACA i s-ar propune, desi e atat de putin probabil...si daca ar accepta.
    oricum, filmul fiind realizat din fondurile proprii ale regizorilor nu cred ca se vor "arunca" la actori cnoscuti ci vor face cam cum a facut summit in twilight, vor alege actori necunoscuti, care cer si mai putini bani

    tot ce sper e ca indiferent de actorii alesi sa se ridice la nivelul cartii .. care e extraordinara. Abia astept sa vad povestea asta pe marile ecrane..si doamne ajuta sa nu isi bata joc de carte cum au facut cu twilight (parca decat un film prost mai bine deloc)

    iar daca ian ar putea juca in film ar fi perfect desigur :D

    RăspundețiȘtergere
  6. dap, era bine sa joace in the host.
    toate fan-art-urile despre gazda il au pe el in rolul lui ian
    oricum abia astept sa dea drumu la castinguri si sa aflam si noi ce actori vor juca in acest film :D

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.