13 martie 2010

Despre trailerul "Eclipse"

Fearnet impreuna cu MTV discuta scenele din trailerul "Eclipse".
Cinematografia lui David Slade : David Slade,prin pozele facute de el si impartasite pe Twitter ne-a demonstrat ca a ales sa filmeze "Eclipse" cu multe cadre sensibile cu natura,spre deosebire de Catherine Hardwicke si Chris Weitz.Peisajul pe care-l vedem in trailer,munti si rauri stralucitoare,lumina fina trecand prin nori,accentueza spectacolul din "Eclipse"(fara nicio imagine din noul taram de vanatoare a Victorie,Seattle),totul intr-o locatie fantastica si autentica.
Noua Victoria : orice parere am avea despre plecarea lui Rachelle din seria Twilight,va trebui sa ne obisnuim cu Bryce in rolul Victoriei,asa ca e bine ca ne este prezentata inca din trailer intr-o scena impresionanta sarind peste un rau.
Fara vampiri : trailerul evita cuvantul "vampir" lasandu-ne sa ne concetram pe dramele interpersonale dintre personaje : dor,ezitare,dubii,razbunare si dragoste.
Volturi in Forks : fanii stiu ca Jane si alti membri Volturi apar scurt in carte,dar prezenta lor in trailer arata amenintarea constanta din partea lor.S-ar putea insa sa-i vedem abia la finalul filmului.
Citate din carte : cele 90 de secunde de trailer sunt pline de citate din carte,mai mult sau mai putin schimbate.
Cererea in casatorie : Melissa Rosenberg,scenarista,ne-a spus sa urmarim cu mare atentie scena casatoriei!Puteti sa vedeti ce are Bella pe deget?
Revine Renne : trailerul o arata si pe mama Bellei,interpretata de Sarah Clarke,pe care in "New Moon" nu am vazut-o deloc.
Machiajul lui Edward : machiajul lui Edward este cel mai subtil in "Eclipse",facandu-l sa pare aproape real.
Jacob : desigur si o scena cu Jacob in varful muntilor.

Ce asteptati cu nerabdare sa vedeti in film?
Si nu uitati sa vizitati EclipseTheMovie.com,site-ul oficial "Eclipse".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea.