5 mai 2010

Despre New Moon

Astazi vorbim despre New Moon.
Despre coperta : Este o lalea.Daca ati citit explicatia legata de coperta Twilight,stiti ca marul de pe coperta a insemnat multe pentru mine si am participat activ la procesul de alegere a copertii.Totusi,acea experienta este exceptia care confirma regula in lumea publicatului.De retinut daca vreti sa va apucati de o cariera ca scriitor : multe lucruri la care te astepti sa fie sub controlul tau,nu sunt.Copertile,de exemplu.Ele de obicei raman la datoria editorului si a celor de la departamentul de marketing si vanzari.Asa ca nu stiu ce reprezinta laleaua - nu am avut nimic de-a face cu asta.
Despre titlu : termenul de "Luna Noua"(New Moon) se refera la acea faza a lunii,opusa lunii pline.Este atunci cand soarele se afla la cealalta parte a lunii si de aceea partea ei mai stralucitoare nu mai e vizibila de pe Pamant.Este noaptea cea mai intunecata."New Moon" este cea mai intunecata perioada din viata Bellei.
Si copertele din : Cehia,Germania,Franta.Indonezia,Rusia si Thailanda.

Care coperta va place cel mai mult?
Sursa si Sursa

Un comentariu:

  1. tot cea cu laleaua imi place mult...e mai misterioasa...imi place semnificatia titlului, ma gandeam k ar putea sa aiba legatura cu viata Bellei....

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.