4 iunie 2010

Conventia Amurg

Rares,unul dintre administratorii twilightsaga.ro are urmatorul mesaj pentru noi :
"MediaPro Distribution impreuna cu twilightsaga.ro organizeaza pe data de 1 Iulie 2010 cea mai mare intalnire a fanilor din Romania: Conventia Amurg! Pe 1 iulie pornim in mars prin Bucuresti si mergem la Amfiteatrul Eminescu unde vom inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru venirea actorilor din Amurg in Romania! Inregistrarea va ajunge chiar la ei, asa ca depinde de voi sa ii convingeti!

Seara magica Amurg inseamna o multime de surprize: concursuri de tot felul si proiectia filmelor Amurg si Luna Noua. Intrarea este libera!

Pentru ca este vorba de un eveniment asa de important, avem nevoie de ajutorul vostru. Ajutati-ne sa raspandim vestea! Daca aveti un site, blog sau forum ne puteti ajuta sa promovam evenimentul si sa strangem cat mai multi fani pe 1 Iulie. Mai multe detalii despre eveniment, precum si diversele metode de promovare ale acestuia gasiti aici: http://www.twilightsaga.ro/conventie/.

Haideti cu totii sa le aratam lui Robert, Kristen, Taylor si celorlalti ca miile de fani din Romania merita atentia lor!"

Ce ziceti,participati :D?
Pentru mai multe informatii,vizitati twilightsaga.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea.