30 septembrie 2010

Despre castingul Breaking Dawn

Renesmee - Personaj esential in Zori de zi.Pana acum au existat deja mai multe zvonuri despre actrita care ar putea sa joace. Stephenie Meyer declara chiar ca nu isi inchipuie cum ar putea cineva sa joace rolul unui copil care creste vazand cu ochii, si propunea ideea folosirii efectelor speciale. Dar se pare ca rolul i-a fost oferit actritei de 9 ani Mackenzie Foy. Poate o stiti din serialul Flash Foward. Puteti vizita site-ul ei oficial pentru mai multe informatii, dar momentan a cazut serverul din cauza a prea multi vizitatori...probabil extrem de multi fani Twilight curiosi.





Irina - face parte din clanul Denali, si are un rol important in Zori de zi, pentru ca din cauza ei Volturii afla despre existenta lui Renesmee.
Site-ul Deadline anunta ca Maggie Grace a primit rolul Irinei.
Pe Maggie Grace probabil ca o stiti din rolul lui Shannon din serialul LOST. Puteti sa aflati mai multe despre ea pe pagina ei Maggie-Grace.net
Vi se par niste alegeri potivite?

3 comentarii:

  1. Ce repede se duc zvonurile:)))
    Eu am lansat stirea asta!;)
    Vad ca a ajuns si la urechile voastre!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e cam mare...?mr..vezi k si clanul denali a fost ales<3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult actrita aleasa pentru Renesmee! Probabil vor cauta mai multe actrite pentru rolul ei (pe masura ce creste) si cu putina GC totul va fi perfect! Maggie Grace pare de asemenea potrvita pentru rolul primit :-?.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.