19 octombrie 2010

Spoilere Breaking Dawn!

LaineyGossip a publicat un articol care contine cateva detalii picante din scenariul Breaking Dawn.

Daca preferati sa pastrati surpriza filmului, tineti-va departe de spoilere. Eu n-o sa fac asta, asa ca am extras din articol cateva puncte-cheie:

 • In scena nuntii vom avea parte de discursuri destul de cliseistice din partea personajelor prezente la eveniment, care transmit felicitari si urari de bine Bellei si lui Edward.

 • Va exista o scena mentionata in carte, dar care nu a fost detaliata indeajuns: cea in care Edward si Carlisle discuta despre teama lui Edward de a nu o ucide pe Bella in prima noapte petrecuta impreuna. Carlisle il sfatuieste sa se gandeasca la baseball, ca sa nu se piarda.

 • In scena din apa, ca si in carte, Bella se uita spre luna si spune: "E atat de frumoasa", iar Edward ii raspunde uitandu-se la ea, nu la luna: "Foarte", dupa care urmeaza un montaj de imagini, la inceput in apa, apoi in dormitor .

 • In varianta actuala a scenariului, scenele de pe insula Esme sunt destul de explicite, dar s-ar putea sa nu fie la fel si in film. Depinde cat se va taia din ele.

 • Lupta de la final va fi ceva mai spectaculoasa decat in carte.

 • Cititi articolul integral, in engleza, AICI

  6 comentarii:

  1. adevarule este ca.....ce lupta? lupta mintilor, nu?

   RăspundețiȘtergere
  2. :-p Am incercat sa folosesc o exprimare subtila...

   RăspundețiȘtergere
  3. Cand am descoperit primul film, abia asteptam sa apara al doilea asa ca nu am avut rabdare sa merg sa vad New Moon in cinematograf, l-am vazut de vreo 4 ori acasa inainte de a-mi gasi un partener de vizionare.
   Cu Eclipse a fost alta poveste. Nu am vrut sa stiu nimic despre film pana cand nu l-am vazut in cinematograf.
   Asa voi proceda si cu cele doua parti ale Breaking Down

   RăspundețiȘtergere

  Spune-ti si tu parerea.