24 decembrie 2010

Craciun fericit!
Un Craciun fericit si un 2011 superb si plin de tot ce voi va doriti.


Eve & Dragana :D

9 comentarii:

 1. Craciun Fericit fetelor:)))) Ma bucur sa va fiu alaturi si mai mult cami sunteti alaturi :p
  Vreau sa va urez tuturor cite mai multe cadouri,sarbatori frumoase si desigur multe multe stiri in anul ce vine!!!!V-AM PUPAT PE TOATE...MUAH

  RăspundețiȘtergere
 2. craciun ferict si tie sorinika si voua fetelor...sper ca mosul sa fie darnic pentru ca sunt sigura ca ati fost foarte cuminti!!cat mai multe stiri si tot inainte cu tupeu:))va pupacesc:*****

  RăspundețiȘtergere
 3. Sarbatori fericite,fetelor si tot ce va doriti...poza asta o am si eu pe desktop.Va pup.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sarbatori fericite tuturor fanelor(ilor) Twilight!-si nu numai...-
  Ah! si nu uitati: votati blogul...in toate clasamentele...e pacat sa piarda locul castigat cu atat truda....

  RăspundețiȘtergere
 5. Sarbatori fericite tuturor fanilor Twilight si nu numai; si fetelor sa vina cu stiri prospete in fiecare zi pt ca pe noi orice stire cat de mica ne incanta.

  RăspundețiȘtergere
 6. http://gossip-of-twilight-world.blogspot.com/2010/12/va-provoc.html sustine blogul preferat pe Gossip of Twilight world!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sarbatori fericite!
  Eve am o intrebare pt tine
  De ce ti-ai trecut blogul NV pe privat?:((
  Acuma nu mai pot sa citesc:((

  RăspundețiȘtergere
 8. Craciun fericit si voua, fetelor! Este blogul pe care imi verific stirile in fiecare dimineata, cand ajung la serviciu! Va scriu cu intarziere, ca asta e cand ai un bebe. Intri cand apuci. Cu ocazia asta va si urez sa aveti un an 2011 plin de multe realizari pe toate planurile! Nu se stie cand mai apuc sa scriu si eu ceva pe aici :) Am si eu aceeasi intrebare ca Lucy! Cum mai citim si noi continuarea povestii dintre Emily si Rob, acum ca ti-ai trecut blogul pe private? Era unul dintre ficurile cele mai bune pe care il urmaream constant. Sunt tare deprimata daca nu mai primesc si continuarea, mai ales ca ajunsese la punctul critic al intregii povesti! Cum ne poti ajuta si pe noi, fanele tale infocate, Eve?
  O seara buna, fetelor!

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.