17 decembrie 2010

Despre programul filmarilor Breaking Dawn, relatia Rob-Kristen si trailerul WFE

LaneyGossip are noi informatii despre programul de filmare a scenelor din Breaking Dawn dar ne vorbeste si despre trailerul filmului Apa pentru elefanti si despre recentul zvon cum ca Rob si Kristen s-au despartit. Iata articolul ei:

"In primul rand relatia lor e in regula. Amandoi lucreaza si sunt bine. Nu mai este asa multa tensiune pe platou, ca inainte, deci totul e ok. Saptamana asta au filmat scenele din casa familiei Cullen, cand Bella e foarte bolnava. Ieri, Rob si Kristen au avut amandoi o zi libera. Astazi s-au intors sa filmeze scene din partea a2a Breaking Dawn: un foc de tabara la care vampirii isi povestesc amintirile din lupte. Saptamana viitoare vor lucra 3 zile la scene cu familia Cullen si vampirii cei rai, apoi, incepand cu 23 decembrie e programata vacanta de sarbatori. O sa continuie sa lucreze la scenele de lupta inca o saptamana, in ianuarie. Dar mai e pana atunci. O sa revin cu detalii. Momentan, e de retinut ca programele lui Rob si a lui Kristen sunt destul de asemanatoare. Cand au zile libere (Rob are mai multe decat Kristen), zilele coincid aproape intotdeauna.

Cat despre trailerul Apa pentru elefanti – Haideti sa fim obiectivi. E primul film a lui Rob, de dupa faima obtinuta cu Twilight, care este facut cu o casa de productie serioasa, asta spre deosebire de calitatea jenanta a filmelor Summit. Diferenta e enorma. In ceea ce priveste resursele si fondurile alocate, este un film cu mult mai bun decat seria Twilight sau Remember me de anul trecut. Se vede atentia la detalii si pare a fi un film foarte reusit. De asemenea, Pattinson n-a aratat niciodata mai dragut decat acum. Foarte foarte dragut, arata sanatos si straluceste. E bine ca au pus accentul pe cat este el de dragut. Asta distrage atentia de la...Reese Witherspoon, de care mie nu imi prea place. Nu fara efort din partea lui, Robert chiar pare ca face tot ce poate, in timp ce ea arata ca si cum nu-si da prea tare silinta. Ma intreb daca nu cumva Rob o sa aiba mai multa chimie si intensitate in relatia lui cu Christoph Waltz decat in cea cu Witherspoon. E amuzant cand Pattinson vorbeste in trailer. Seamana cu scena din Twilight in restaurant.O sa caut secventa pentru comparatie, ca sa vedeti la ce ma refer. "
Sursa
Daca preluati traducerea, va rugam sa ne mentionati ca sursa:)

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.