21 decembrie 2010

Retrospectiva de stiri Twilight din anul 2010

Mtv Hollywood Crush a realizat o retrospectiva a stirilor Twilight din anul care tocmai a trecut. Articolul este un rezumat al evenimentelor din 2010, legate de premiera Eclipse, informatiile despre Breaking Dawn, dar si despre zvonurile care s-au dovedit false .

Desi New Moon fusese lansat cu doar cateva luni in urma, anul a inceput furtunos pentru seria Twilight din cauza unei presupuse dispute intre Stephenie Meyer si Summit Entertainment, in legatura cu Breaking Dawn. Totusi, autoarea a negat repede acest zvon. A urmat imediat anuntul producatorului Wyck Godfrey despre productia Breaking Dawn, programata pentru toamna urmatoare. Toata lumea se intreba cum vor face filmul? 3D? Cu Renesmee proiectata pe calculator? Unul sau doua filme? Si a durat cam tot restul anului ca sa aflam raspunsurile la intrebarile astea.

In timp ce asteptam vesti despre Breaking Dawn, doua dintre starurile Twilight au trecut de la stadiul de iesit impreuna la stadiul de logodna. In februarie am aflat ca trailerul Eclipse va fi lansat inainte de premiera celuilalt film al lui Rob, Remember Me.

O luna mai tarziu am putut vedea primul teaser si a durat inca 6 zile pana s-a lansat varianta completa a trailerului Eclipse. Am fost cu totii incantati cand am observat ca in trailer aparea inelul de logodna al Bellei, dar asta nici nu s-a putut compara cu nivelul de entuziasm generat de stirea cum ca Stephenie Meyer o sa lanseze un roman despre Bree Tanner.

In acelasi timp, lumea avea o multime de intrebari despre Breaking Dawn. Ramasesera doar trei posibili regizori pe lista, iar actorii erau incantati de toti trei. Pe 28 aprilie, a fost ales regizorul Bill Condon. Bill a convins fanii seriei ca el este omul potrivit pestru acest post, printr-o scrisoare adresata lor. A urmat anuntarea oficiala a datei de lansare Breaking Dawn: 18 noiembrie 2011!

Dar n-am fost singurii cuprinsi de febra Twilight. S-a molipsit chiar si Oprah! Pentru inceput a difuzat in exclusivitate un nou trailer Eclipse, apoi a dat sanse catorva fani norocosi sa vada o prima varianta nefinisata a filmului.

A existat un moment de panica atunci cand pe internet au aparut zvonuri referitoare la faptul ca Ashley Greene si Kellan Lutz nu se vor mai intoarce sa joace in ultima parte a seriei Twilight. Dar zvonurile s-au lamurit repede. Si, cu o luna inainte ca Eclipse sa apara in cinematografe, am aflat titlurile pieselor de pe coloana sonora. Ca sa mareasca entuziasmul in asteptarea noului film, Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner au prezentat un clip nou din Eclipse, la gala MTV Movie Awards.

In iunie aveam doua evenimente mult-asteptate : cartea "The Short Second Life of Bree Tanner" si filmul Eclipse. Amandoua ne-au depasit asteptarile.

Dupa ce a fost lansat Eclipse, toata atentia s-a concentrat pe ultimul film din seria Twilight.De fapt, cele doua filme. A devenit oficial ca Breaking Dawn o sa fie impartit in doua filme, iar cel de-al doilea va fi lansat pe 16 noiembrie 2012. Wyck Godfrey a lasat sa se inteleaga ca relatia dintre Rob si Kristen este destul de serioasa.

Scenarista Melissa Rosenberg a spus la un moment dat ca s-ar putea sa nu existe deloc scena nasterii in film, dar si-a retras declaratia si ne-a dat informatii despre vampirii noi din Breaking Dawn. Era o lista lunga si cei mai multi dintre actori fusesera deja alesi. Dar cea mai importanta stire referitoare la casting a fost ca Mackenzie Foy, in varsta de 9 ani, va juca rolul lui Renesmee, fiica lui Edward si a Bellei.

Filmarile Breaking Dawn au inceput si am avut ocazia sa vedem niste poze extraordinare, facute de paparazzi, din luna de miere a Bellei si a lui Edward. De asemenea, i-am putut vedea si pe Volturi pe platourile de filmare. Bineinteles, am aflat de ce Bella este acoperita cu pene. Dupa lansarea dvd-ului Eclipse, am ramas in situatia de a astepta un nou an de stiri despre Breaking Dawn, pana la premiera filmului care va avea loc peste 11 luni de acum incolo. Pana la urma, exista un soundtrack care trebuie anuntat, multe premii de castigat si relatii despre care sa aflam in tot acest timp si probabil ca multe alte stiri Twilight care nu pot fi prevazute si ne vor surprinde.

Deci, care a fost stirea voastra Twilight preferata din anul acesta?
Sursa
Daca preluati traducerea, va rugam sa ne mentionati ca sursa:)

5 comentarii:

  1. stirea mea preferata nu are legatura cu filmul....cea mai interesanta si urmarita, a fost stirea ca ...aia doi....au recunoscut(cumva!) ca sunt impreuna, punand capat tuturor speculatiilor...

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi place stirea in care Mackenzie Foy este aleasa pentru rolul lui Renesmee.

    RăspundețiȘtergere
  3. de fapt toate sunt interesante dar cea care NU imi place este ca filmul breaking dawn va aparea peste un AN.E prea mult de asteptat((((( dar asta e nimic in comparatie cu ce o sa simt atunci cind nu vor mai fi filme de facut......

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebare: Renuntati la blog dupa terminarea filmelor? Sau ne mai tineti la curent cu ce vor face actori?:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna intrebare.Totusi mai sunt doi ani de stiri pana atunci, deci avem timp sa ne hotaram.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.