30 martie 2010

Sedinte foto

Cateva poze cu actorii de la sedintele lor foto recente.Mai multe poze gasiti la surse.

Sursa,Sursa,Sursa,Sursa,Sursa si Sursa .
Aici sunt cateva poze noi cu Dakota.

Surpriza de la Stephenie

Iata ce a postat Stephenie pe site-ul ei :
"Surpriza!
Am o carte noua.Se numeste The Short Second Life of Bree Tanner.De fapt,este mai mult o nuvela decat o carte - versiunea mea asupra unei povesti scurte.
Asta a fost si pentru mine o surpriza,pentru ca nu am intentionat sa public aceasta poveste ca o carte propriu-zisa.Am inceput povestea cu mult timp in urma - inainte ca Twilight sa fie prezentat.In timp ce editam "Eclipse",m-am gandit foarte mult la vampirii noi,imaginandu-mi povestile lor si asa am inceput sa scriu din perspectiva lui Bree,despre viata unui vampir nou-nascut.
Am lucrat la poveste cu intreruperi,asa,din placere,in timp ce editam si alte romane Twilight.Mai tarziu,cand s-a adus in discutie "The Twilight Saga : The Official Guide",m-am gandit ca ar fi un loc bun pentru Bree.Povestea ei este o completare draguta pentru "Eclipse",explica multe lucruri pe care Bella nu le stia.Asa ca am pregatit-o pentru ghid.
In acelasi timp a ajutat si la filmul "Eclipse".Melissa Rosenberg avea o groaza de intrebari despre ce se intampla in Seattle,despre Victoria,Riley,etc.Am lasat-o sa citeasca ce am avut atunci,iar mai tarziu i-am dat lui David Slade povestea completa.El m-a intrebat daca Xavier,Bryce si Jodelle(Riley,Victoria si Bree) ar putea citi si ei,astfel incat toate partile implicate stiau ce sa faca dupa ce porneau camerele.M-am bucurat ca aceasta parte a ajuns in film si asteptam cu nerabdare sa fie inclusa si in ghid.
(Pastrand totul confidential : aici e Jodelle langa o galeata umpluta Keeping it Confidentialcu cenusa stinsa care a fost candva copia ei a manuscriptului.)
Apoi am primit stirea : povestea mea "scurta" avea in jur de 200 de pagini tiparita.Era prea lunga pentru Ghid - nedorind ca el sa ajunga la fel de greu precum Dictionarul Englez de la Oxford.Publicistul meu mi-a propus sa lansam povestea lui Bree de una singura.Unul dintre avantaje era ca ar fi fost disponibila inainte de film,astfel incat oamenii s-o cunoasca pe Bree inainte sa apara in film.Asta a fost logic pentru mine asa ca am continuat cu ideea.
Un singur lucru am cerut : pentru ca povestea a fost ceva in plus pentru mine,si era menita sa apara in Ghid,vroiam sa o ofer fanilor pe gratis.Ati cumparat o groaza dintre cartile mele,si vroiam sa va ofer povestea ca un cadou,iar publicistul meu a fost de acord.Vroiam sa facem si o carte cu o coperta faina(jos) pe care puteti sa o adaugati la colectie.Incepand cu miezul zilei de 7 iunie si pana pe 5 iulie,o puteti gasi si pe www.breetanner.com.

The Short Second Life of Bree Tanner

Unul dintre aspectele acestei lansari este sa oferim un cadou mult mai important oamenilor care chiar au nevoie.Din vanzarea fiecarei carti in SUA,un dolar va fi donat American Red Cross,pentru victimele din Haiti,Chile sau pentru oamenii din toata lumea care au nevoie de ajutor.

Va fi si o optiune online pentru cei care citesc povestea online sa poata dona.Sper sa faceti asa.Cred ca putem ajuta foarte multi oameni cu asta.

Sper sa va bucurati de povestea asta.M-am simtit foarte bine in timp ce am scris-o.Ma bucur ca Bree are o sansa sa straluceasca la final.

Multumesc pentru sustinere,

Steph."

Aici puteti precomanda The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella

Multumim Mariana pentru link.

29 martie 2010

Robert la filmari

Cateva poze cu Rob de la filmarile "Bel Ami".

Sursa si mai multe.

Daniel,Christian si Alex

Cei 3 actori au fost la o intalnire cu fanii "Twilight" in Oceana,Virginia Beach.

Sursa

Stiri

"Ghidul ilustrat al filmului Eclipse" se poate precomanda pe Amazon
la pretul de 12.81 $ si va fi disponibil din 29 iunie 2010,cu o zi inainte de premiera filmului "Eclipse".Iar editia cartii "Eclipse" cu posterul oficial pe coperta va fi disponibila incepand cu 25 mai 2010.Deocamdata insa,nu avem nicio poza legata de aceste 2 carti.
Intre timp,cartea Twilight: The Graphic Novel s-a vandut intr-un numar de 66.000 de exemplare in prima saptamana ,fiind primul roman grafic care s-a vandut intr-un numar atat de mare in saptamana lansarii.
Seth,fratele lui Stephenie a postat pe site-ul ei ca pe AMAZON din 13 aprilie 2010,putem precomanda "The Host Paperback" care contine un capitol nou din "The Host",un interviu cu Stephenie,Intrebari si Raspunsuri si playlistul lui Stephenie .
AICI puteti vota pentru vedetele voastre preferate la premiile Mtv Movie Awards 2010,la urmatoarele categorii :
Best Kiss : Emilie de Ravin & Robert Pattinson (Remember Me);Kristen Stewart & Dakota Fanning (The Runaways);Kristen Stewart & Robert Pattinson (New Moon).
Best Female Breakout Star: Anna Kendrick (Up in the Air).
Best Male Performance:Robert Pattinson (Remember Me);Robert Pattinson (New Moon);
Taylor Lautner (New Moon).
Global Superstar:Kristen Stewart;Robert Pattinson;Taylor Lautner.
Best Movie:The Runaways;New Moon.
Sursa,Sursa si Sursa

Poze Ashley

Cateva poze cu Ashley facute la o benzinarie din LA,si in fata unei agentii de casting pentru un posibil nou rol pentru actrita.

Primele 2 poze sunt de la filmarile "The Apparition ",restul sunt facute ieri(29.03.2010) prin LA.

Sursa,Sursa,Sursa si mai multe.

Kids Choice Awards 2010

Sambata a avut loc editia cu numarul 23 a decernarii premiilor Kids Choice Awards,unde anul acesta Taylor Lautner a castigat premiul pentru "Actorul favorit",iar Bella Swan si Jacob Black cel pentru "Cel mai dragut cuplu".Mult mai multe poze gasiti la sursa.


Si nu uitati,in seara asta la ora 20:30 pe ProTv este filmul "Panic Room" cu Kristen Stewart.Multumim Cristina si Paula.
Sursa ,Sursa si Sursa