12 ianuarie 2011

Ashley Greene - Interviu pentru MTV

Ashley Greene si-a petrecut primele zile din 2011 antrenandu-se in artele martiale pentru pregatirea rolului ei de vampir din Breaking Dawn. Anul acesta, Ashley va aparea in Skateland, film ce va fi lansat la festivalul Sundance. Urmeaza premiera comediei LOL, in care ea va juca intr-un rol de rivala a personajului interpretat de Miley Cyrus. Sa nu uitam de filmul The Apparition, un thriller supranatural care va aduce laolalta actori din Twilight, Harry Potter (Tom Felton) si Gossip Girl (Sebastian Stan). Lista filmelor din 2011 in care apare Ashley, se incheie cu premiera comediei Butter, si bineinteles, cu prima parte din Breaking Dawn.
Pe Ashley o asteapta un an plin de evenimente si de accea a fost inclusa pe lista 11 actori de urmarit in 2011, lista realizata de postul MTV. Intr-o pauza de filmari de pe platoul din Louisiana, actrita si-a facut timp sa raspunda prin e-mail la cateva intrebari. Iata-le pe cele care au legatura cu Breaking Dawn:
MTV: Ce scena din Breaking Dawn astepti cu nerabdare sa filmezi?
Sunt nerabdatoare sa filmez si sa vad secventa de lupta impotriva Volturilor. In calitate de actori, ne place sa ne realizam propriile cascadorii, pe cat posibil. Deci e distractiv si reprezinta o provocare sa filmam scenele respective. Este o placere sa lucram cu Jeff Imada, coordonatorul cascadoriilor. Invat foarte multe de la el.
MTV: Spune-ne ceva despre stilul de lucru al lui Bill Condon. In ce fel este diferit de ceilalti regizori ai filmelor Twilight?
Nici nu pot descrie experienta de a lucra cu Bill Condon, altfel decat ca este absolut incredibila! Este profesionist, rabdator si un lider fantastic. Sunt incantata cand vin pe platourile de filmari in fiecare zi, stiind ca o sa lucrez cu el. Fiecare regizor a adus filmelor o perspectiva si o atmosfera diferita. Bill este foarte relaxat si autoritar, in sensul bun. Ma simt foarte bine sa lucrez cu el.
MTV: Kristen Stewart a spus la premiile People's Choice Awards ca a filmat cateva scene cu ea ca vampir. Care a fost reactia ta cand ai vazut-o pe Kristen in rol de vampir?
Sunt bucuroasa ca s-a alaturat in mod oficial familiei Cullen.
Interviul complet, in care Ashley vorbeste despre celelalte proiecte cinematografice si despre filmarile alaturi de Miley Cyrus, il gasiti AICI.
Daca preluati traducerea, va rugam sa ne mentionati ca sursa.

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.