7 ianuarie 2011

Producatorul Wyck Godfrey despre Breaking Dawn - spoilere

Intr-un interviu pentru USAtoday, producatorul Wyck Godfrey a raspuns la intrebari despre Breaking Dawn. Printre detaliile pe care le-a dat, exista si cateva spoilere:

-Despre impartirea cartii in 2 filme:
In prima parte o sa fie inclusa nunta, luna de miere si nasterea. Filmul se incheie exact atunci cand Bella incepe sa se transforme in vampir. Fanii deja banuiau ca primul film se va opri in acel moment si asteptarile lor sunt puse pe primul plan.

- Perspectiva lui Jacob:
Atentia se va muta de la Bella la Jacob. In timp ce Bella si familia Cullen sunt preocupati de sarcina, vedem alternativ si scene din lumea exterioara, intelegand punctul de vedere al lui Jacob in fata situatiilor in care este pus. Jacob se chinuie cu propriile lui probleme. Desi in carte perspectiva lui Jacob ocupa un loc foarte important, fiind o poveste de sine statatoare, filmul este mai unitar, trecerea intre scene avand mai multa fluiditate.

- Luna de miere, restrictii de varsta
“Ar fi o nedreptate fata de public sa facem filmul interzis minorilor", a declarat producatorul. "Totusi, filmul se bazeaza pe o carte mai matura, deci trebuie sa ne adaptam.”
Se pare ca in urma discutiilor, s-a hotarat ca Breaking Dawn sa poata fi vazut de publicul larg, cu mentiunea "copiii sub 13 ani cu acordul parintilor". Totusi exista multe scene care tind sa abordeze subiecte destul de mature, iar Wyck a spus despre acestea: "Filmul nu o sa devina deloc pornografic. Scenele acelea sunt o parte importanta din film, vor fi romantice si senzuale."

- Nasterea
Compromisul facut este ca nasterea violenta va fi vazuta numai prin ochii Bellei. Ea o sa vada totul ca prin ceata, simtind durerea si tot ce se intampla in jurul ei, iar publicul va vedea aceasta scena doar prin ochii ei.

- Partea a2a din Breaking Dawn
Partea a doua este mai palpitanta, cu lupte si suspans, dar are si o latura emotionanta. "Problema tensiunilor dintr-un cuplu proaspat casatorit se poate regasi, chiar daca este vorba de un film fantastic. Se dovedeste ca viata de cuplu casatorit nu este asa cum credeau ei."

Interviul complet in engleza il gasiti AICI.
Daca preluati articolul, va rugam sa ne mentionati ca sursa:)

2 comentarii:

  1. era de asteptat ca prima parte sa se termine asa.... oricum dea bia astept filmul.. desii mai e mult timp... ma intreb ce lupta poate fi in a doua parte... o sa bage de la ei pentru ca in carte nu exista o lupta cu adevarat... oricum fanii il asteapta cu nerabdare indiferent de continut ... cel putin asa gandesc eu ....

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.