18 ianuarie 2011

Rob si Bill Condon despre Breaking Dawn

Publicatia LA Times are un articol despre Breaking Dawn. Sunt incluse fragmente de interviuri in care Rob si regizorul Bill Condon vorbesc despre filmari:

Vorbitul in public nu a fost niciodata o placere pentru Robert Pattinson, dar seara Globurilor de Aur s-a dovedit a fi un moment de respiro in programul foarte incarcat al filmarilor Breaking Dawn. “A fost foarte greu sa facem ambele parti ale filmului in acelasi timp" recunoaste actorul in varsta de 24 de ani. “Dar este incheierea unei ere!" Cu siguranta ca Summit Entertainment si fanii devotati vor fi intristati de sfarsitul seriei. Inca din 2008 cand a aparut Twilight, filmele au castigat in jur de 1.8 billioane de dolari la box office-ul din toata lumea.

Intr-un interviu telefonic cu Bill Condon, acesta a declarat ca este incantat de jocul actoricesc al celor din rolurile principale: “Toate personajele se dezvolta. Este vorba de trecerea de la adolescenta la maturitate si toti actorii par sa inteleaga asta. Regasesc acest aspect si in propriile lor vieti.” Despre Rob, Condon a spus: “Acum are un personaj care i se aseamana. De data asta, a fi vampir nu trebuie sa mai para ceva neobisnuit. Rob trebuie sa incerce sa para real."

Regizorul a fost reticent in a da detalii despre filmarile care s-au desfasurat atat in New Orleans, cat si pe o insula de pe coasta Braziliei, o locatie memorabila pentru intreaga echipa de productie:
“A fost incredibil. Ne-a prins o furtuna imensa. N-o sa uit asta niciodata. Optzeci de oameni dormeau pe podeaua platoului de filmare. Nu aveam cum sa plecam.”
Sursa

Un comentariu:

  1. limbaj de lemn regizoral(sorry!) ...parca ii aud pe fotbalistii nostri (...am facut un joc bun, se putea mai bine..bla, bla...)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.