24 aprilie 2011

Paste Fericit !Va dorim tuturor sa aveti un Paste fericit alaturi de familie si prieteni si ca inimile voastre sa fie pline cu lumina si iubire .
Multumim inca o data ca sunteti alaturi de noi.

Toate cele bune,
Eve & Dragana :)

6 comentarii:

 1. Mai cu siguranta ca eu tre sa va mltumesc ca fara voi nu stiu ce as fi facut)))))si va doresc din tot sufletul un paste cit mai fericit.Fie ca domnul sa va lumineze mereu sufletele si sa va ghideze iminile.Hristos a inviat!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

  RăspundețiȘtergere
 3. Paşte Fericit Eve şi Dragana! :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 5. Paste fericit si voua,tuturor! Face-ti o treaba minunata cu acest blog!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna seara!Hristos a inviat in primul rand si toate cele bune.
  Numele meu este Geanina de la Un blog simplu.Este un blog de poezii scrise de mine,dar acum mi-a venit ideea sa imi formez o echipa.Toti cei interesati dati click pe http://fanfictionlove-belly-welly.blogspot.com
  Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.