6 august 2011

Fana acuzata de Summit se apara!

Daiana Sanita, presupusa hackerita care a furat si apoi publicat imagini din Breaking Dawn pe internet, a sustinut in data de 4 august o conferinta de presa pentru a se apara de acuzatiile care i se aduc. Se pare ca intentioneaza sa dea in judecata, la randul ei, casa de productie Summit Entertainment pentru hartuire si defaimare!

Conform declaratiilor ei, Daiana a gasit intamplator imaginile in timp ce naviga pe internet, le-a vazut, dar nu le-a trimis nimanui si nici nu a spart vreun cont pentru a le lua. Ea spune ca nici macar nu are cunostintele tehnice necesare ca sa faca asa ceva. La conferinta de presa, a sustinut in repetate randuri ca doar s-a uitat la poze, ca multi alti fani Twilight, si nu intelege de ce a fost tocmai ea acuzata.

Daiana si familia ei s-au plans ca au fost hartuiti de producatorii filmului care voiau sa-i confiste hard-driveul calculatorului inca din luna mai. Dar Daiana a refuzat sa-l dea, motivand ca are documente personale in el si se considera nevinovata. Avocatii ei au anuntat ca investigatiile si primul proces vor avea loc, pentru inceput, in Argentina.

Sursa

3 comentarii:

  1. ce bullshit...si praf in ochi....de ambele parti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum zice si Mariana BULLSHIT!!!

    Apropos, in seara asta este TCA 2011, adica la noi maine :)).
    Se uita cineva live la show?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.