13 noiembrie 2011

Kristen Stewart: „Nu-mi vine să cred că seria Twilight a ajuns la final!”

Kristen Stewart: „Nu-mi vine să cred că seria Twilight a ajuns la final!”Kristen Stewart a vorbit recent într-un interviu acordat revistei Parade despre ultimele pelicule Twilight, Breaking Dawn – Part 1 şi Breaking Dawn – Part 2. Deşi faptul că seria ajuns la final o întristează, actriţa este mândră de faptul că a făcut parte din această îndrăgită franciză.
„Mi pare ciudat acum că nu ne pregătim să lucrăm la un nou film Twilight, dar în acelaşi timp, realizez că totul s-a terminat. Este trist […], cu toate astea am un profund sentiment de împlinire.”
„Într-un fel, e un lucru bun că las aceste momente în urmă. E timpul să merg mai departe, însă sunt convinsă că voi vorbi despre Twilight tot restul vieţii”, a mai spus Stewart.
Actriţa a vorbit şi despre planurile sale de viitor, dezvăluind că una din preocupările căreia este decisă să îi acorde mai mult timp este scrisul. „Îmi plăcea să scriu [înainte de Twilight] şi încă mai iubesc să fac lucru. Am lucrat mult în ultima vreme… […]. Aveam planuri măreţe înainte, ce includeau şi educaţia, dar le-am abandonat”, a explicat ea.
Deşi a fost nevoită să renunţe la unele din aspiraţiile sale de când era copil, Kristen este mulţumită de felul în care au evoluat lucrurile în ceea ce priveşte cariera sa şi priveşte viitorul ca pe o provocare.
Anul viitor o vei putea vedea pe Kristen, în afară de ultima parte a celebrei serii Twilight, în două filme de aventură. În On the Road va juca alături de Viggo Mortensen şi Garett Hedlund, iar Snow White and the Huntsman ţi-o va dezvălui într-un rol inedit, cel al Ablei ca Zăpada, în care ingenua prinţesă din basmul fraţilor Grimm se înarmează şi porneşte la luptă împotriva duşmancei sale, mama vitregă.

Sursa

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.