17 decembrie 2011

Robbert Pattinson o inseala pe Kristen Stewart?!

Multe zvonuri au aparut de cand Robbert Pattinson a fost surprins de paparazzi in compania actritei Sarah Roemer. Totul s-a intamplat in Los Angeles. Sarah Roemer este cunoscuta pentru Thriller-ul Disturbia in care a jucat in 2007.

 Sursa CeleBuzz




5 comentarii:

  1. mie fata nu imi spune nimic....si nici nu imi place. Acum, depinde de Pattinson daca ii plac tipele mai,,coapte", intrucat Sarah este mai mare decat el cu 2 ani (intregi!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o barfa ca oricare alta dupa parerea mea.Saracul n-are voie sa iasa nici in oras cu prieteni sau cunoscuti ca gata inseamna ca a inselat.La ei e alt concept despre prietenie din cate am observat,adica si daca are iubita poate iesii si cu prietenii lui separati in oras fara ca cineva sa faca prea mult caz.Problema e ca el e foarte cunoscut si fiecare miscare pe care o face este comentata si pozata si etc.Cred ca nici la toaleta nu se duce linistit din cauza paparazilor.Si Kristen iese in oras cu prietenii ei,chiar daca nu e si Rob.Cred ca presa ar trebuii sa ii lase in pace sa isi traiasca viata linistiti si sa nu ii mai urmareasca nonstop

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt extrem de multumita ca nu sunt singura ratacita pe aici, pe blog....

    RăspundețiȘtergere
  4. nu esti unica)))))eu sunt permanent pe aici doar ca nu postez nici un com....dar tot timpul le citesc pe ale tale)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu o inseala cu mustaciosul din fatza tot degeaba :)))
    Ca ar umbla cu multe fete frumosae am tot auzit zvonuri, incepand cu colegele de platou, continuand cu prietenele lui si ale prietenilor sai, si terminand cu orice alta fatza mai mult sau mai putin publica.
    Dar paparazzi sunt mereu la datorie, ma intreb pana cand..

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.