31 mai 2011

Parodie "Twigh School Musical" pe Cartoon Network

Pe postul Cartoon Network a fost difuzata o parodie care combina personaje din Twilight si din High School Musical. Are cateva secvente destul de haioase, mai ales cea de la inceput, in care Edward se da cu ruj :)) Enjoy!


Sursa

Rob da autografe in Toronto - Poze

Fanii l-au asteptat pe Rob aproape 5 ore in apropierea platourilor Cosmopolis din Toronto. Cand a terminat de filmat, Rob s-a oprit sa le dea autografe:
Photobucket

Sursa

Mtv - Parodie Eclipse

Cu ocazia galei Mtv Movie Awards de weekend-ul viitor,MTV a realizat o noua serie de promo-uri in care parodiaza filmele nominalizate.
Parodia Eclipse are legatura cu clipul video, foarte cunoscut pe internet, in care doi bebelusi "vorbesc" unul cu altul:


Parodia MTV:

Sursa

Ashley la Ziua memoriala - poze

Ashley Greene a sarbatorit Ziua memoriala la o petrecere pe o plaja din Malibu, California. In poze o puteti vedea avand grija de un bebelus, dovedindu-si talentele materne.
Ziua memoriala este o sarbatoare americana care are loc in ultima zi de luni din mai. Sunt celebrati soldatii americani care au murit pe front de-a lungul istoriei. Sarbatoarea da startul sezonului estival.

29 mai 2011

Rob pe platourile de filmare Cosmopolis - Poze

Au inceput sa apara poze cu Rob de la filmarile Cosmopolis din Canada. Il puteti vedea la masa alaturi de actrita Sarah Gadon, imbracat in costumul personajului Eric Packer dar si intr-o tinuta mai casual. Enjoy!
Mai multe poze AICI.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Sursa

La multi ani, Justin!



Astazi, 29 mai, este ziua de nastere a actorului Justin Chon, care joaca rolul lui Eric in seria Twilight. Implineste 30 de ani. Sa-i uram la multi ani!

28 mai 2011

Rob si o fana la un concert in Toronto - poza

Rob a fost vazut joi seara la concertul lui Johnny Flynn din Toronto. Mai multe persoane aflate acolo au scris pe twitter despre intalnirea cu Rob (@TheCaitlinRose: Discutie din vestiar: "Arati ca Robert Pattinson. La naiba, chiar esti Robert Pattinson." Serios. ) Iar o fana, @Flintstones1973, a reusit sa se pozeze cu el.
Se stie ca Johnny Flynn, cantaret britanic de folk rock, este prieten cu Rob de mult timp.Pe site-ul oficial al lui Johnny gasiti cateva piese si videoclipuri.
Sursa

27 mai 2011

Promo-uri pentru Mtv Movie Awards

Kristen si Taylor au filmat doua scurte promo-uri pentru MTV Movie Awards, gala care va avea loc pe data de 5 iunie. Actorul Jason Sudeikis, gazda premiilor de anul acesta, apare in promo-uri drept stilistul lui Kristen si sofer de taxi pentru Taylor. Enjoy!
Si nu uitati sa votati.

Sursa.

Ashley la Arclight Theater - Poze

Ashley Greene a fost vazuta luni (23 mai) iesind de la Arclight Theater din LA, alaturi de o prietena. Iata cateva poze surprinse de paparazzi:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Sursa

Peter Facinelli in Grecia - Poze

Peter Facinelli a postat pe pagina lui Twitter poze din Santorini, Grecia, unde isi petrece o saptamana de vacanta. Dupa spusele lui, se distreaza explorand insula pe care o considera incredibil de frumoasa.


Sursa

26 mai 2011

Rob in Cosmopolis - Prima poza



Breaking Dawn - Poze fanmade 2



Sursa

Kellan a refuzat sa joace intr-un videoclip Britney Spears

Conform unui articol Hollywood Life, Kellan Lutz a refuzat oferta de a juca rolul iubitului lui Britney Spears in noul ei videoclip, "I wanna go". Kellan si Britney s-au intalnit recent in cadrul proiectului caritabil St Bernard pentru ajutorarea persoanelor afectate de uraganul Katrina. Kellan a declarat atunci ca piesa lui preferata a artistei este "Oops!... I Did It Again".
In videoclipul "I wanna go", care va fi filmat in Los Angeles, Britney va fi salvata de paparazzi si apoi sarutata in masina de cel care va juca rolul iubitului ei.
Sursa

Taylor la emisiunea lui Jimmy Kimmel - Video si poze

Taylor a fost invitat ieri la emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a-si promova noul film, Abduction, care va fi lansat in septembrie.


Iata si cateva poze cu Taylor la intrarea in studiourile emisiunii si de la plecare, cand s-a oprit sa dea autografe.


Sursa si Sursa