5 mai 2020

Oficial: Midnight sun va fi lansat pe 4 August 2020

Hello #twihards! Sper că vă bucură vestea că în sfârșit vom avea parte de Midnight Sun

Conform site-ului Amazon cartea are în format fizic și digital 672 de pagini și se poate precomanda de pe Amazon. Lansarea oficiala este 4 August 2020.


12 comentarii:

  1. So here for this <3! Se cunosc detalii daca se va putea da precomanda si de pe site-urile de la noi? Nu de alta, dar de pe eBay UK apare ca ar ajunge abia intre 14 si 18 august si mi se pare tarziu fata de data oficiala de lansare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Găsiți cartea în format paperback chiar și în librăriile cărturești, books express sau okian. Eu mi-am dat comandă de pe bookdepository în format hardcover și au fost probleme cu stocul că mi-a plecat comanda din uk pe 10 august abia. Nu se așteptau la un așa număr de precomenzi, chiar azi a apărut și cifra că în prima săptămână s-au vândut 1 milion de explare (fizice, digitale și audiobook).

      Ștergere
    2. Am vazut acum comentariul, multumesc pentru raspuns! Initial am facut pre-comanda pe Amazon USA, dar apoi a aparut si pe site-ul Carturesti, asa ca am anulat pre-comanda de pe Amazon si am plasat una noua la Carturesti. Din fericire a ajuns chiar in data de 4 august, spre marea mea uimire si bucurie <3

      Ștergere
  2. În sfârșit! Fangirling like it's 2010 all over again =))

    RăspundețiȘtergere
  3. a venit si momentul de aur. Cativa dintre noi au si citit-o. Comentarii??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De departe cea mai buna carte din serie. Edward a fost oricum personajul meu preferat mereu, acum doar i-a cimentat mai bine locul. Sfarsitul pune intr-o noua lumina tot ce credeam ca stiu.

      Cartea asta m-a facut sa scriu din nou fanfiction Twilight si nu as fi crezut ca un asemenea lucru se mai poate intampla in anul 2020 :))

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Online?!? Incepe asa?
      "This was the time of day when I wished I were able to sleep.

      High school.

      Or was purgatory the right word?"
      Pupici :-)
      LavyCald

      Ștergere

Spune-ti si tu parerea.