2 august 2011

Kellan despre cum era sa rateze rolul din Twilight - Interviu

Kellan Lutz a dat recent un nou interviu pentru site-ul Just Jared, in care a vorbit despre cariera lui, relatia cu fanii si despre cum era sa rateze rolul lui Emmett din Twilight.

Just Jared: Vorbeste-ne despre incheierea seriei Twilight, acum ca s-au terminat filmarile pentru ultimele 2 parti din Breaking Dawn.
Kellan Lutz: Privesc in urma si imi dau seama cat de norocos am fost. Tocmai terminasem de filmat Generation Kill, pentru care statusem 7 luni in Africa, un proiect epic facut pentru HBO si imediat am primit un rol in Twilight. Asta m-a lansat ca pe o racheta, ca pe Superman! Am pornit pe o panta ascendenta, fara sa stiu ce mi se intampla, ajungand din ce in ce mai sus si simtindu-ma din ce in ce mai bine.

Dupa atatea poiecte HBO, cu siguranta ca aveai multe idei pentru cariera ta. Avand in vedere ca nu banuiai succesul de care urma sa se bucure Twilight, ai avut dubii in privinta acceptarii rolului?
Kellan: Da, la inceput n-am vrut sa joc. Tocmai imi petrecusem mult timp filmand in Africa, 7 luni, departe de familie si cateii mei. Agentul meu a vrut sa citesc pentru rolul lui Edward, asa ca am citit scenariul si mi s-a parut ca personajul e prea deprimant pentru mine in momentul ala. Voiam un rol care sa ma faca sa zambesc. Voiam sa iau o pauza de la actorie si am spus tutror asta, am refuzat auditia de cateva ori. Ryan, agentul meu, stia de pe atunci ca o sa fie un proiect special, asa ca mi-a spus sa citesc scenariul si pentru rolul lui Emmett. Am citit, avea numai patru replici, dar era fratele mai mare, plin de umor, si l-am indragit. Am zis: "Da, mi-ar placea sa joc genul asta de rol". Am dat proba si, ca sa n-o mai lungesc, iata-ma aici incheind seria Twilight, cu Emmett ramas in inima mea.

Ati filmat seria Twilight foarte rapid.
Kellan: Chiar a fost rapid, ma gandeam si eu la asta. Am facut 5 filme in 4 ani, e grozav. Filmarile au decurs bine. La utimul am lucrat 7 luni pentru ca a avut doua parti, ceea ce a fost cam greu, dar distractiv.

Ai avut vreun incident cu fani nebuni?
Kellan: Imi plac conventiile care ma poarta in jurul lumii, mai ales cele din orase mici. Pana la momentul asta, cea mai extrema experienta am avut-o cu o fana care a adus catuse si voia sa ma ia cu forta la ea acasa. Eu glumeam cu ea, i-am spus : "Incatuseaza-ma si ia-ma acasa", dar ea chiar a scos niste catuse! Au trebuit sa intervina cei de la paza. Acum e grozav, mi se pare ca fanii s-au maturizat odata cu filmele si cartile. Mai sunt momente extreme, dar ii simt mai aproape de noi si ne inteleg latura umana, diferita de personajele pe care le jucam. Acum e distractiv sa-mi petrec timpul cu fanii. Imi place sa-i intalnesc, sa vorbim, sa luam masa impreuna, toata lumea e de treaba. Sunt foarte norocos ca am fani asa iubitori.

Care e paradisul tau?
Kellan: M-am mutat recent in apropierea plajei si imi place la nebunie. Nu stiu de ce nu m-am mutat mai devreme. Acum alerg pe plaja in fiecare zi si e superb.

Interviul complet in engleza AICI.
Daca preluati traducerea, va rugam sa ne mentionati ca sursa.
Multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea.