14 aprilie 2009

Analiza pozelor din New Moon

Pe site-ul Twilight Examiner, Amanda Bell a scris un articol in care analizeaza pozele nou aparute de la filmarile pentru New Moon. Iata ce crede ea:

"Cateva poze mi-au atras atentia in mod special. Prima, cu Bella (Kristen Stewart) tinand in mana o camera foto, ne face sa credem ca darul primit de ziua ei de la Charlie (Billy Burke) este cu siguranta inclus in film. In Luna Noua, Bella primeste o camera foto, care devine o parte importanta din despartirea tumultoasa de Edward.Totusi, cea din poza e o camera digitala, iar in carte nu este. Sunt sigura ca asta e remediabil, din moment ce pozele digitale sunt de asemenea usor de sters. Oricum, aceasta poza ne face sa credem ca Luna Noua o sa contina aceasta scena importanta.

Una din pozele cu Edward (Robert Pattinson) si Bella ne face sa credem ca sunt in plin proces de filmare a scenei despartirii. Expresia de pe chipul lui Kristen spune multe, nu credeti? Exactitatea scenei despartirii trebuie sa fie perfecta, ca sa-i multumeasca pe fanii Stephenie Meyer.

In celelalte poze ii vedem pe restul actorilor, dintre care unii abia au sosit in Vancouver ca sa filmeze alte scene din Luna Noua. Fanii cartilor au declarat, destul de vehement, ca auto-distrugerea Bellei si indepartarea de prieteni trebuie sa fie reprezentata in film in asa fel incat sa semene cat mai mult cu ce se intampla in carte. Chiar si trecerea lunilor, pagina de pagina, fara nici un incident important in viata Bellei. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti si tu parerea.