12 aprilie 2009

Casting New Moon

In rolul lui Aro - vampirul-sef al volturilor italieni, se zvoneste ca a fost ales actorul britanic Michael Sheen, care a mai jucat in filme ca The Queen, Frost/Nixon and The Damned United.
Regizorul Chris Weitz a confirmat pentru The Mail ca au insistat foarte mult ca actorul sa accepte rolul lui Aro.
"Rolul lui Michael e important, pentru ca este leaderul tuturor vampirilor", a spus el."Aro este in aparenta foarte elegant si prietenos, dar in esenta este de fapt foarte periculos." In poza asta nu pare prea vampiric, dar machiajul o sa faca minuni...




Pentru rolul lui Emily Young, iubita varcolacului Sam, a fost aleasa Tinsel Korey. Ea a mai jucat in cateva seriale TV: Intelligence, The Guard, Rabbit Fall.

A declarat ca e foarte incantata ca va lucra cu niste actori talentati si un regizor genial:)

Mi se pare foarte draguta si potrivita pentru rol.Cred ca o sa se integreze perfect in atmosfera tribului Quileute.





Actorul britanic Jamie Campbell-Bower a declarat ca o sa-l joace pe Caius in New Moon. Caius e unul din Volturii din Italia.

Jamie are 20 de ani si a jucat in RockNRolla si Sweeny Todd. Si el a spus ca e extrem de entuzismat sa joace in seria Twilight.








Se stie de ceva vreme, si e oficial, ca rolul lui Jane va fi jucat de Dakota Fanning.
La cei 15 ani ai ei a jucat deja in numeroase filme: War of the Worlds, Uptown Girls, Charlotte's Web.

Intr-un interviu pentru MTV ea a zis ca il considera pe Robert Pattinson "foarte foarte dragut". Despre personajul ei din New Moon a spus: "Rolul pe care il am de jucat presupune multa interactiune cu restul personajelor, deci asta va fi foarte interesant.Volturii sunt destul de rai. Cred ca o sa fie cu siguranta un rol foarte diferit de ceea ce am jucat pana acum, si de data asta am ocazia sa fiu rea."
Pare mult prea mica si draguta ca sa joace rolul negativ al nemiloasei Jane, dar cu siguranta se va descurca de minune:D




Este posibil ca Justine Wachsberger sa joace rolul Giannei in New Moon. Cel putin asa scrie pe pagina filmului de pe site-ul IMDB.

In caz ca nu va amintiti cine e Gianna, ea este cea care lucreaza pentru Volturi in Italia ca receptionista. Desi stie foarte bine cine sunt Volturii si vede oamenii adusi ca sa fie omorati, ea spera sa fie si ea transformata in vampir la un moment dat.






Modelul Noot Seear a fost aleasa pentru rolul lui Heidi.

Heidi face parte din garda de vampiri a Volturilor, ea fiind cea care le aduce oameni cu care sa se hraneasca. Este descrisa in carte ca fiind exceptional de frumoasa si cu ochii violet. Stephenie Meyer i-a pus numele dupa sora ei: Heidi. De fapt, multe din personajele din carti au numele rudelor autoarei:)

Un comentariu:

Spune-ti si tu parerea.