14 aprilie 2009

Twilight de la A la Z

ABC-ul "Twilight", tot ce trebuie sa stiti despre filmul vostru preferat.
A-Aniversare:Kristen nu a avut voie pana la implinirea varstei de 18 ani sa lucreze mai mult de 5 ore pe zi.Asadar,de aniversarea ei,colegii i-au facut cadou un tort in forma de ceas!Din momentul acela s-a terminat cu odihna.
B-Bani:"Twilight"a avut incasari de peste 300 milioane de $, aproape o zecime din costurile de productie.De asemenea, Stephenie Meyer a primit suma de 750 de mii de $,de 75 de ori mai mult decat spera.
C-Cullen:Familia Cullen nu este una tipica, desi din exterior poate asa pare. Nu exista nicio legatura de sange intre ei,traiesc impreuna si tin unul la altul foarte mult.Cand Edward,Esme,Rosalie si Emmet erau pe moarte, Carlisle i-a transformat in vampiri, iar Alice si Jasper li s-au alaturat dupe ce fusesera transformati.
D-Dantura:Pentru acest rol Robert a trebuit sa-si albeasca dintii si sa poarte un aparat dentar,pentru a avea o muscatura perfecta de vampir.
E-Edward:Edward Cullen este personajul masculin principal a povestii.El este cel care sacrifica totul pentru persoana iubita.
F-Forks:Stiati ca "Twilight" nu s-a filmat de fapt in Forks,ci in Portland?
G-Ganduri:Edward poate citi gandurile tuturor,cu exceptia Bellei.Dar si fratii lui au apttudini speciale:Alice poate vedea viitorul,Jasper poate influenta stariile si sentimentele celorlalti,Emmet este cel mai puternic,iar Rosalie e foarte talentata in tehnica.
H-Harry Potter:Robert Pattinson este inca legat de rolul lui din "Harry Potter",cu atat mai mult cu cat a ramas prieten cu Daniel Radcliffe.Cei doi vorbesc des la telefon si isi scriu mail-uri.
I-Isabella:Isabella-Bella-Swan este numele personajului principal feminin.Autoarea,Stepehenie Meyer si-a dorit dintodeauna sa aiba o fata careia sa ii puna numele"Isabella",dar cum ea a avut doar baieti(3),i-a daruit numele lui Kristen in film.
J-Jane:In cea de-a 2 carte a romanului,Dakota Fanning va juca rolul lui Jane,unul dintre vampirii din clanul Volturi.
K-Kellan Lutz:Este interpretul lui Emmet.Provine dintr-o familie numeroasa:are 7 frati si o sora.
L-Lentile de contactRobert a trebuit sa poarte in timpul filmarilor lentile de contact colorate,care ii creau dureri si discomfort."Pentru urmatoarele parti trebuie sa ne gandim la alta metoda.",a declarat actorul.
M-Meci:Sigur v-ati intrebat de ce familia Cullen joaca basebal pe timp de furtuna?Foarte simplu:fara tunete,ar iesi in evidenta zgomotele create de ei in timpul jocului,care pot crea discomfort urechilor umane.
N-Never Think :Asa se numeste melodia lui Robert Pattinson pe care o puteti auzi si in film.El a declarat ca pentru moment nu este interesat de o cariera in muzica.
O-Ochi:Ochii vampirilor se modifica in functie de hrana pe care o primesc.Vampirilor "vegetarieni",cum sunt Edward si famila lui,li se deschide culoarea ochilor,devenind aurie.Vampiri obisnuiti au ochii rosii in timp ce beau sange uman.Un vampir infometat are ochii negrii-la Edward acest lucru are legatura cu starea lui psihica proasta.
P-Paliditate:Toti vampirii din "Twilight" au avut interdictie sa stea la soare timp de 3 luni,pentru a nu se bronza.Ei trebuiau arate cat mai palid posibil.
Q-Quileute:Quileute este numele clanulul de varcolaci din care face parte si Jacob,pricipalul rival al lui Edward.
R-Regizor:Pentru Catherine Hardwicke,aceste a fost unul dintre marile ei succese ca si regizoare.Dar pentru al doilea film,aceasta nu a semnat contractul,in locul ei venind Chris Weitz.
S-Stepehenie Meyer:Scriitoarea romanului poate fi vazuta foarte putin in "Twilight" la barul dn restaurant.
T-Teatru:Primul rol al lui Robert a fost la 12 ani in piesa de teatru "Guys and Dolls"-juca rolul unui dansator cubanez.
U-Ultimul ales:Kristen a fost prima aleasa pentru rolul din "Twilight".Spre deosebire de ea,Robert a fost selectat printre ultimi,dintr-un total de peste 3000 de candidati.
V-Vampiri:Toti membrii familiei Cullen vor sa se comporte ca niste oameni normali(pentru a nu iesi in evidenta),de aceea sunt singurii vampiri care au contact cu lumea.
W-Washington:Washington este statul care gazduieste orasul Forks(locul unde se petrece actiunea romanului).
Y-Yorkie,Eric: Este numele personajului interpretat de Justin Cho.Eric este prima persoana cu care se intalneste Bella la scoala.
Z-Ziare: Primul job al lui Robert a fost cel de vanzator de ziare.La varsta de doar 10 ani,el ducea vecinilor sai londonezi ziarul de dimineata.
Articolul este luat din revista "Bravo" din Germania.

9 comentarii:

  1. super tare !!!cine a scris aceste lucruri pe site este nemaipomenit!!!!love he or her!!!kisses!

    RăspundețiȘtergere
  2. site-ul vostru e super cool!!!! Intotdeauna aveti cele mai proaspate stiri cu privire la actorii din Twilight.....YOU ARE THE BEST!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. twilight e un super film,luati-l cu incredere nu o sa va para rau e filmul meu preferat!!! i love edward:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. o zecime din incasari sau de 10 ori mai mult?cineva,cred eu are probleme;))in fine

    RăspundețiȘtergere
  5. dar cine a transformato pe alice?

    RăspundețiȘtergere
  6. pe alice a transformat-o clarise
    va invit sa-mi urmariti blogul despre twilight http://twilightsblog-alexandra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. De fapt pe Alice a transformat-o un vampir ce se indragostise de ea. Il may stiti pe James? Ei bine acest vampir a transforat-o pe Alice pentru ca era urmarita de James, iar atunci acesta nu a mai avut motiv sa o omoare pe Alice si s-a multumit omorandu-i creatorul ca razbunare. Alice nu isi aminteste toae acestea deoarece avea viziuni de cand era om si statea inchisa intr-o camera fara lumina intr-un azil de nebuni, iar toate astea le afla cand James o ademeneste pe Bella in camera oglinzilor, dar in film nu arata, gasiti doar in carte aceste date.
    Cat despre Jasper, el a fost creat de catre o anumita Maria din America de Sud pentru a face parte din armata ei de noi-nascuti, dar acesta si-a dovedit foarte repede calitatile nefiind doborat in multe lupte si ajungand sa fie mana dreapta a Mariei. La un moment dat acesta se satura de viata plina de ura pe care o avea si de tot sangele uman incercand sa vaneze cat mai rar. Astfel o intalneste pe Alice, care a stiut unde sa il gaseasca dintr-o viziune pe care a avut-o si au mers impreuna la familia Cullen pe care Alice o stia din alta viziune.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.