11 mai 2009

Despre filmarile New Moon

Melissa Rosenberg vorbeste pe pagina ei de Facebook despre filmarile New Moon.
"Scriu de pe platoul de filmare New Moon, un loc ridicol de vesel. Toata lumea are energie. Mai ales eu. Ai crede ca trebuie sa fie macar cineva morocanos dupa ce a lucrat din greu asa mult timp, dar n-am auzit pe nimeni sa se planga. Chris Witz face o treaba fantastica. Volturii arata incredibil! Michael Sheen il portretizeaza pe Aro asa de complet, ducand rolul la cu totul alt nivel. Dakota in rolul lui Jane ma uimeste. Rob si Kristen sunt superbi, evident si si si... Probabil n-ar trebui sa ma manifest cu atata entuziasm, nimeni n-o sa ma creada cat de perfect este.Dar chiar este! "

Si tot ea spune despre David Slade:
"In sfarsit am reusit sa petrec putin timp cu noul regizor pentru Eclipse, David Slade.Si trebuie sa spun, e grozav. Foarte inteligent,amuzant, creativ. Deja stiam ca e un regizor foarte talentat, dar acum stiu si ca e grozav sa muncesti cu el.E un bun colaborator si cel mai important (din punctul de vedere al unui scriitor)intelege povestea, personajele si punctele emotionale.Se prinde. Si o sa faca din Eclipse un film fantastic.Asa ca relaxativa, fani Eclipse! Suntem pe maini bune!"

Pana la Eclipse, hai sa ne concentram intai pe New Moon. O fana, Maggie,a vizitat Montepulciano in Italia saptamana asta si a adus multe poze.Se pare ca pregatirile pentru filmari au inceput, si camerele de hoteluri au foat rezervate, atat pentru staff-ul New Moon, cat si de catre fani. Localnicii nu par sa stie prea bine despre ce e vorba, dar se bucura ca infloreste turismul:)) Habar n-au sa aprecieze ce norocosi sunt.Cam asa arata pe acolo:


*Am adaugat blogul la Topul Site-urilor Twilight, dati si voi un vot daca vreti.
Top 21 Twilight Sites


Un comentariu:

  1. frumos locul abea ast sa vad filmul.sper sa cuprinda mai bine esenta cartii

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.