10 mai 2009

Party New Moon 2

Au mai aparut cateva poze de la petrecerea de ieri cu Stephenie Meyer,Dakota Fanning (Jane), Rachelle Lefevre (Victoria),Cameron Bright(Alec),Taylor Lautner (Jacob), Michael Sheen(Aro), Jamie Bower(Caius), David Slade(regizorul Eclipse).
Se pare ca a venit si Selena cu Taylor dar au plecat separat si au evitat sa fie fotografiati impreuna.
Rob si Kristen au iesit des pe terasa in timpul petrecerii sa fumeze, si au plecat cu un taxi impreuna, pe la ora 3:00A.M.
Cam astea sunt barfele...
Click sa se mareasca:

De remarcat ca Rob avea un scenariu cand a plecat.Oare scenariul Eclipse? A fost vazuta si Melissa Rosenberg (scenarista) la petrecere...
Si de remarcat ca azi purta aceleasi haine cand a fost vazut iesind dintr-un studio de inregistrari din Venice, California.

8 comentarii:

  1. eo prima oara am zis k scenariul ala e hartie igenica:)))si in legatura k hainele..mie imi place k se imbraka de mai multe ori k acelasi haine pt k asha e normal:)

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu tot hartie igienica am crezut ca e ;))
    daca filmarile la eclipse incep in august, ar fi normal sa fi fost noul script.. e prea mare coincidenta cu scriitoarea si noul regizor.
    foarte bine ca lucrurile merg asa repede :D

    RăspundețiȘtergere
  3. e foarte normal.dar in zile consecutive, e dubios:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mi se pare nimic dubios in conditiile in care la 3 dimineata pleca de la restaurant si ziua a fost vazut in vanice...si cu avionu si tot e distanta intre cele 2 orase..cand sa se mai schimbe..poate chiar a plecat direct..

    RăspundețiȘtergere
  5. au fost cateva zvonuri care sustineau ca scenele cu volturi trebuiesc filmate mai repede pentru ca dakota creste ff repede la varsta ei. pe de alta parte insa nu se stie nimic de "breaking dawn".. asa ca cine stie
    o sa anunte ei cand deciziile vor fi luate.

    RăspundețiȘtergere
  6. dar kati ani are Dakota?si cat poate sa creaska:)))?

    RăspundețiȘtergere
  7. ceva de genu.. suficient cat sa isi schimbe trasaturile considerabil pe o perioada mai lunga de timp. dar nu doar la ea e problema (doar ca la adolescenti schimbarile sunt ceva mai bruste si neasteptate)
    de aia au decis anul asta sa filmeze si eclipse si la anu, in primavara cred, sa se apuce de breaking dawn.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.