8 mai 2009

Regizorului Eclipse ataca Twilight

Pe pagina Twitter a regizorului David Slade, despre care am aflat de curand ca a fost desemnat sa regizeze Eclipse, au fost gasite niste comentarii pe care le-a facut in noiembrie despre Twilight. In postarea respectiva spunea despre Twilight ca e un "film romantic cu vampiri adolescenti care isi tin in frau hormonii" si ca nu s-ar uita la filmul asta nici daca ar fi beat,drogat sau amenintat cu pistolul. De fapt zicea ca ar prefera sa fie impuscat in cazul asta.
Bineinteles ca imediat fanii au inceput sa faca petitii impotriva lui, sa ceara sa fie schimbat din postul de regizor pentru ca o sa distruga filmul Eclipse.
David Slade si-a sters pagina de Twitter si a trimis o scrisoare catre TwilightLexicon in care ii asigura pe fani de intregul lui devotament fata de seria Twilight:

Cand am facut acele comentarii nu vazusem filmul si nu citisem cartile.Promovam o comedie de scurt-metraj pe care o facusem pentru Xbox, si toate subiectele devenisera o tinta a glumelor. Ma prosteam si nici una din acele declaratii nu a fost facuta din inima. Evident, de atunci am vazut fimul si am citit cartile, si am fost imediat atras de povestea complexa si personajele minunate pe care le-a creat Stephenie Meyer.Vreau sa asigur pe toata lumea ca vreau sa fac cel mai bun film de care sunt capabil, si sunt constient de puterea cartii pe care vom o respecta. Spun asta din inima.

Cu sinceritate, David Slade "

Daca nu zicea asa de des ca e "din inima", poate chiar parea mai sincer...
De fapt, eu il cred. Se intampla sa criticam ceva fara sa fim in cunostinta de cauza, si apoi sa regretam.Nu cred ca trebuie sa-l uram prea tare pentru asta.

8 comentarii:

  1. Cam ipocrit....dupa ce a vazut ce succes a avut filmul probabil si-a schimbat parerea si spera sa-i bage si lui in buzunar ceva milioane $$...urat! Si in ceea ce priveste partea cu "eram in necunostinta de cauza, nu vazusem filmul"...cu atat mai mult..cum poti judeca ceva ce nu cunosti...multa nesimtire, multa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "de atunci am vazut fimul si am citit cartile, si am fost imediat atras de povestea complexa si personajele minunate pe care le-a creat Stephenie Meyer" adica: "dupa ce Twilight a incasat milioane de dolari, parca nu mai e asa de naspa..." :))))
    In plus, exista o explicatie pentru toate. Nu cred nimic din ce a spus.

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu vred nimeik din ce spune:|

    RăspundețiȘtergere
  4. nu imi place de el, o sa faca filmul mai de groaza, cel putin o sa iasa bine scena cu Edward si Victoria

    RăspundețiȘtergere
  5. sunteti rai nu se face asa este un scump robert pattison ciao va poop

    RăspundețiȘtergere
  6. asta cu sigurantza o sa-shi bata joc de film
    noroc k mai sunt prin preajma altzi care sa-l opreask :D

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte prefacut tipu asta ...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.