11 mai 2009

Rob prin LA

Robert Pattinson a fost zarit duminica trecuta plimbandu-se prin Los Angeles,impreuna cu o prietena, actrita Shannon Woodward.Se pare ca tot atunci a participat la auditiile pentru noul sau film "Remember Me. "



Iar mai spre seara,a fost vazut la aeroport,plecand catre Vancouver.




14 comentarii:

  1. saracul mai....sta numai cu gluga aia in cap...doamne ce viata are si baiatul asta..mie mi-e mila de el...nu e genul care sa guste vedetismele, vor ajunge astia sa-l urmareasca si cand se duce la baie...

    RăspundețiȘtergere
  2. ii sta bine lui robert asa ca edward :X:X:X:
    :>:>:>

    RăspundețiȘtergere
  3. adik cum ca Edward? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Se refera la freza lui, cred.
    E tare dragut in poze. E frumos sa vezi cat de normal e, fara fite ca alti actori, si cat de natural se poarta. Like it :)

    RăspundețiȘtergere
  5. interesant este e Edward are freza dupa el..cred ca asa avea paru si inainte :)

    RăspundețiȘtergere
  6. da...el cam asa avea parul si inainte..parca un pic mai lung si mai "pleostit"...:P....oricum arata foarte bine...mie imi place...si pare ok, ca om asa..

    RăspundețiȘtergere
  7. mda..mult mai bun ca om..decat vampir :D

    RăspundețiȘtergere
  8. se pare ca este prietena unui prieten d'al lui :)

    RăspundețiȘtergere
  9. da sincer si mie imi pare rau de rob.paparazzi astia chiar n'au ce sa fak sincer.asalteaza vedetele numa'numa sa le prinda cu ceva demn de "normal"

    RăspundețiȘtergere
  10. Da si mie imi pare rau de el, mai ales ca el nu era obisnuit cu popularitatea si totul s-a intamplat brusc si pt el si pt Kristen si acum nu pot nici sa mai respire fara sa fie atacati si luati in vizor de paparazzi, numai ganditi
    -va ce enervant ar fi sa iesi pe strada si sa nu ai chef de nimeni, sa mergi in treaba ta cand ai zile mai rele si sa te urmareasca unele persoane sa iti faca poze, chiar daca arati bine sau nu, daca nu te-ai aranjat asta e si mai bine pt ei ca au ce comenta, eu chiar mi-am imaginat cum ar fi sa fii tot timpul urmarit orice faci si oriunde te duci si nu e prea placut, incercati si voi sa va puneti in locul lor, da e ok ca trebuie si publicitate, dar nu chiar asa, adica inclusiv ce mananci si bei este disecat.
    Totul are si plusuri si minusuri.
    Va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place mult de tot cum e imbracat si cum ii sta parul...il ador:X:X...e super frumos si dragutz:X:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. e foarte frumos..ii doresc mult succes si cred ca o sa il aiba deoarece cum ati zis si voi nu are fite..cat despre paparazii..ce sa mai spui... :D:*

    RăspundețiȘtergere
  13. da...mă refeream la frizură si ca e barberit...
    las prefera cu frizura lui edward dar restul sa fie robert...ochi albastri şi personalitatea lui :X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.