4 mai 2009

Rob si Kristen intr-un club

Sambata seara cei doi actori au fost intr-un club la un concert de caritate al lui Sam Bradley(un prieten de-al lui Rob).Imediat dupa ce au aparut pozele, lumea a inceput sa speculeze si mai multe despre relatia "ROBSTEN".Sincer..intr-o galagie asa de mare cum e intr-un club, cum altfel ar fi putut sa se auda unul pe celalalt vorbind daca nu se apropiau..voi ce ziceti?





Ms.Ari!:)

23 de comentarii:

  1. eo zic k o poza ii da de gol poza a2a dreapta de jos in sus.. voi ce ziceti :D?

    RăspundețiȘtergere
  2. se poate sa fie impreuna..

    dar nu prea ma intereseaza,e viatza lor nu a noastra,daca ei vor sa fie impreuna sa fie ce conteaza ce zic altii??

    pe bune acum..

    RăspundețiȘtergere
  3. oamenii astia scot relatii din orice intalnire..

    bine macar ca tipa nu e ca mine.. eu sunt mai apropiata de prietenii mei. ne putem lua in brate sau ne pupam pe obraz.. ce s-ar intampla daca ar face ea asa ceva cu colegii de platou?.. cu robert de exemplu.. nici nu vreau sa ma gandesc :))

    RăspundețiȘtergere
  4. se face tam-tam din orice ...oricum ei nu o sa fie never impreuna si daca or sa fie relatia nu ar dura :D

    RăspundețiȘtergere
  5. eu as vrea tare mult sa fie impreuna...ar fi tare rau:X:X

    RăspundețiȘtergere
  6. mda... si kristen nici nu are logodnic....:-j nooo... pampalai oamenii astia...

    RăspundețiȘtergere
  7. Kristen are prieten :]]
    Si oricum pana la urma e treaba lor sincer :]

    RăspundețiȘtergere
  8. hai sa fim seriosi...faptul ca are prieten nu conteaza chiar deloc sau cel putin nu in lumea lor...pana mea...poate oricand sa se desparta de ala(care mi se pare un pampalau) si sa se indragosteasca de oricare altul...chestia asta cu "are prieten" nu are nicio relevanta...

    RăspundețiȘtergere
  9. ...frumoase poze...
    si in legatura k ei ar fi impreuna..asta kiar e treaba lor...
    dar eu sunt 100% dacord cu ARI ..
    si eu sunt mai apropiata de prieteni.. si intr0un timp kiar erau destul de multe birfe despre asta si nu e foarte placut....
    ginditiva cum se simt ei cind noi, fanii scoatem tot felul de birfe...

    RăspundețiȘtergere
  10. mda...par sa fie mai mult ceva de o simpla amicitie...dar nu se stie si nu e treaba noastra e problema lor personala...pana la urma urmei cred ca astia o sa fie impreuna daca nu cumva sunt deja

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai,daca au fost la un spectacol de caritate,de ce numai "number 1' si "number 2" sunt prezenti la locul faptei?!Gasca de tineri din New Moon ar fi trebuit sa fie si ea acolo,nu?Daca cei doi vreau sa fie credibili ,cand sustin ca nu sunt impreuna,ar trebui sa fie vazuti in compania altor persoane.Oricum,Kristen Stewart mi se pare usor ipocrita.Zice ca nu este nimic intre ea si Robert , si nu ca n-ar vrea sa fie(ca sa o parafrazez pe Meyer).

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-adevar, daca e sa ne luam dupa poza a 6-asi inca vreo doua poze care nu sunt postate aici, dar pe care le-am vazut pe un alt site, pare mai mult decat o simpla prietenie. Dar sunt doar presupuneri. Numai ei doi stiu adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  13. deja unii au inceput sa confunde filmul k realitatea

    RăspundețiȘtergere
  14. nu confunda niemeni realitatea cu filmul doar ca este mai mult decat evident ca e ceva intre ei sau daca nu va fi in curand;)...veti vedea si voi...sunt mult prea multe chestii...iar asta cu prietenii e fumata deja...pana mea...se vede ca se plac...

    RăspundețiȘtergere
  15. mdddda fiecare isi imagineaza cate ceva acum

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu zice nimeni ca nu va fi nimic intre ei.. doar ca media ii preseaza sa se "combine". Si daca vor fi acum impreuna pana la Eclipse vor fi deja despartiti, asa ca ce rost are?
    In caz ca e ceva intre ei(si nu zic ca ar fi asa) ar fi bine sa pastreze doar pentru ei..le-ar fi mai bine asa.

    Oricum ar fi, pozele astea mie nu imi spun absolut nimic.

    RăspundețiȘtergere
  17. da ....pattinson knd nu este "cuplat" cu nikky este cu, kristen ..knd nu e k ele ,este cu megan fox sau camille .."zilnic" este k :cineva"..ne-am obisnuit k zvonurile

    RăspundețiȘtergere
  18. exista o chimie intre ei si asta se poate vedea cu ochiul liber.....parca locul lui kristen trebuie sa fie langa rob....se potriveste de minune in peisaj ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. oh.. nu vorbiti de "chimie"(asa cum s-ar traduce din engleza) ca nu era pic de atractie intre ei in film..

    pareau din 2 lumi diferite si ultimul lucru pe care l-a observat cineva care NU stia povestea (si cine NU stia ca aia ar trebui sa fie o poveste de dragoste) e ca intre cele 2 personaje ar fi ceva.. hai sa fim totusi seriosi.

    am vazut multe cupluri care se potriveau perfect in film si pareau cupluri ideale..iar ei nu fac parte din acele cupluri..

    privind astfel poate ar fi bine sa se cupleze in realitate..asa poate arata ceva mai multa dragoste si in film :))

    RăspundețiȘtergere
  20. hey am citit pe people.com că a fost şi Taylor Launter la concertul lui Sam Bradley...chiar nu ştii cui să crezi.....)))

    RăspundețiȘtergere
  21. doamne da mai lasati oameni in pace.Cred k e fix problema lor dak se cupleaza sau nu...ce atata tam-tam

    RăspundețiȘtergere
  22. ei sunt impreuna..summit entertaiment nu le da voie sa faca relatia publica pana la sf. filmarilor. Actorii au semnat un contract...care trebuie respectat.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.