15 iunie 2009

David Slade despre Eclipse

Fearnet are un interviu cu regizorul David Slade. El a discutat despre Eclipse, filmul pe care urmeaza sa-l realizeze.
"Unul din cele mai bune aspecte legate de ecranizarea unei carti este ca cei de la casa de productie n-o sa poata schimba nimic din film. Nu ca ar avea de ce sa vrea sa schimbe ceva, bineinteles." a declarat el, promitand ca va respecta cartea pentru ca nu are nici un sens sa schimbe povestea in vreun fel.

Ce va fi diferit in filmul lui? "Nu stiu exact. N-am inceput inca sa filmam.", a spus el, evidentiind faptul ca este mai preocupat sa spuna povestea cat mai bine, si nu sa fie neaparat diferit. "Este mai intunecat si exista mai multa actiune decat in primele doua filme .Cea de-a treia carte este din perspectiva Bellei, dar filmul va fi mai obiectiv. O sa ne concentram pe povestile catorva din personaje, ca Jacob de exemplu, si vom arata cum Bella face o alegere intre Edward si Jacob."

David Slade a spus ca e foarte entuziasmat de scenariul Eclipse facut de Melissa Rosenberg. El nu citise cartile inainte ca Summit sa-i propuna sa lucreze la Eclipse, dar de atunci si-a facut temele. "A fost greu pentru cineva de varsta a2a sa intre in atmosfera cartilor, avand in vedere ca sunt scrise pentru fetite de 15 ani. Dar odata ce am trecut de asta, mi s-au parut chiar niste carti bune cu o poveste grozava."

"Scrise pentru fetite de 15 ani"? Daca mai face multe declaratii din astea, o sa fie linsat de fani...

26 de comentarii:

  1. pana la urma cred ca o sa fie linsat , prea multe gafe face :D

    RăspundețiȘtergere
  2. e groaznic tipul asta.o sa iasa sigur un kkt de film:(

    RăspundețiȘtergere
  3. eu una cred k filmul va fi ok
    dar tipu ma km enerveaza:|
    j dak nu s va limita la regizarea filmului si va continua sa faca tot felul d gafe d genu acesta chiar k il vom linsa:p

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu inteleg.pe foarte multe site-uri se spune ca aceste carti,respectiv filme sunt pentru fete de 14-15 ani. eu de exemplu am 25 si imi plac foarte mult si in plus cunosc destule persoane, mai mari, si desigur si baieti care iubesc aceste carti

    RăspundețiȘtergere
  5. asta rade de noi cumva :)) ? sper sa nu isi bata joc de film macar...altfel sigur va fi linsat
    eu una am 23 iar sora mea 32 de ani si ne place super mult filmul.

    RăspundețiȘtergere
  6. fetelor tipul chiar trebuie linsat :))
    Auziti ma duc ieri in mall la cluj (ca de acolo sunt)si gasesc cartea Zori de zi.La care ma intreaba vanzatoarea:o tipa asa de vreo 25 de ani maxim:da ce scrie asa interesant de toata lumea cumpara cartile astea din seria Twilight???Si mai mult cati ani ai ca majoritatea sunt copile de 15 ani care vin cu tati sa cumpere cartea....Mai poti sa spui ceva???Nu ma credeti ca zau am vrut sa-i dau cu cartea de 700 de pagini in cap.Cand i-am zis ca am 22 de ani a incasat banii si nu a mai spus nimk.Bianca

    RăspundețiȘtergere
  7. e adevarat majoritatea fanilor sunt copii (eu am 24 btw) dar asta e, citeste cine vrea care e baiul?

    ..insa omul asta ma enerveaza nu numai pentru comentariile deplasate.. pur si simplu fatza lui cere pumni.. nu il suport!

    sper la ultimul film sa revina regizorul din new moon!!

    RăspundețiȘtergere
  8. hey..cum asa?/:)
    chiar daca am 15 ani..cunosc o gramada de femei care citesc cartile lui Stephanie Meyer..ele avand 30 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Recunosc...am 14 ani....dar hellooo...
    Surorile mele care sunt mai mari de cat mine citesc cartile si le adora....Si mama unui baiat citeste cartile si ii place...
    Deci nu numai "fetitele de 15 ani" adora cartile...

    RăspundețiȘtergere
  10. bhay frate macar nu a mai zis 14x-(poate in kateva secole nu o sa ma mai faca sa ma simt nasol doar pentru k am 14 ani si sunt fana!!!uneori imi doresc sa nu mai fiu fana..nu in regula k fak ei!poti sa ai 14 ani si sa fi mai destept si mai matur decat toata echipa lor la un loc!la urmatoarea declaratie de genu asta indiferent de cine e fkta nu stiu kum o sa reaktionez!
    bybby

    RăspundețiȘtergere
  11. Tipul e un idiot complet! de cand se crede el in masura sa puna raiting la carti?! cuosc pers de 34 d ani care iubsc cartile! iar ideea asta de iubire pura care se naste intre ei o intalnesti in multe carti. ce prost

    RăspundețiȘtergere
  12. faptu' e consumat...faza e k nu numai k va fi linsat dar isi va pierde audienta..nu mult dar totusi

    RăspundețiȘtergere
  13. am 21 si cand a vazut mama cat sunt de entuziasmata s-a apucat si ea de citit..nici macar nu avazut filmul..si ea are 50..asa ca..nu vad de ce ne-ar pasa ce spun altii..le citim pentru noi..si daca nu citesc ..ei pierd:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cat nu pot sa'l sufar p omu' asta...

    Dupa mutrele pe care le face si dupa fapte se vede k nu da 2 bani p Eclipse.
    Ma apuca asa o groaza knd ma gandesc k o sa strice toata seria dak nu se implica cat de cat in crearea filmului.
    Da' pana la urma tac..poate poate iese ceva de film..:-<

    RăspundețiȘtergere
  15. el ca regizor ... nu e nici prost, dar nici extraordinar de bun... daca vreti sa vedeti cam in ce maniera lucreaza va puteti uita la hard candy si 30 days of night.... nu sunt filme extraordinar de bune, dar nici de cacat.... bine ar fi doar sa isi vada de treaba lui si, cum a zis si el, sa nu schimbe nimic fata de ce e in carte... daca face asta filmul va fi destul de bun.

    RăspundețiȘtergere
  16. domneh deci asta ii bou ! ...sunt fani de toate varstele nu numai de 15 ani ! eu am 13 si tot iubesc cartile !..dar cunosc si fete de 10-12 ani dar si mai mari de 15 care le citesc si le adora! vorba ta Ari...fatza lui cere pumni !

    RăspundețiȘtergere
  17. Dar de ce schimba tot timpul regizorii?

    RăspundețiȘtergere
  18. pai prima a fost catherine hardwiche si apoi chris weitz. cica nem moon e maini ff bune deci va iesi mai bine decat twilight.si se pare ca boul asta de david slade a semnat deja contractul cu sammit entr......deci ar face bine sa fca ceva calumea caci lumea e plina de regizori de 1000 de ori mai tari ca el...

    RăspundețiȘtergere
  19. ce naspa..."fetite de 15 ani"...se vede ca nu sunt deloc "open-minded"

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu cred ca o sa iasa tare new moon-ul cu chris weitz:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Publicul tinta sunt fetitele de 15 ani. Adolescentele, pentru ca sunt cele mai visatoare si pentru ca se indragostesc cel mai usor de astfel de povesti.
    Tipul are dreptate.
    Dar la fel spune, ca si el, odata ce a trecut peste ideea asta, a indragit cartea.
    Doar cartea este scrisa de o scriitoate trecuta de 30 de ani, deci clar sunt destule persoane mature care pot indragi cartea.
    Dupa mine, e simplu. Daca esti genul visator, romantic, o citesti la orice varsta cu drag.
    Punct:D

    RăspundețiȘtergere
  22. Eclipsa e cartea mea preferata :((
    asta o sa distruga tot filmul :|
    nu vreau =((
    auzi.. doar fetitele de 15 ani se uita la film. :)) verisoara mea are 22 si iubeste cartile. iar mama j matusa mea au 43 si respectiv 39 le`au citit ce ceva vrene si au spus ca sunt ff bune :)
    deci.. ar trebui sa facem o petitie sa`l scoatem pe asta. o sa distruga povestea.
    thank`s :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Cartile au fost scrise de scriitoare pentru ea si familie, nu "pentru fetite de 15 ani" (nici nu se gandea autoarea la un public tinta pe atunci) - editorii au fost cei care au decis sa le puna in categoria young-adult (13-19).

    De exemplu continuarea initiala de la twilight (forever dawn) era, se pare, o carte pentru adulti - doar ca editura a avut alte planuri.. si stephenie a trebuit sa o rescrie in varianta cunoscuta de noi azi, care contine 3 carti in loc de una si se incadreaza tot la YA.

    Asa ca ar trebui sa se informeze mai mult si mai bine inainte sa deschida gura.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma numesc Cris am 32 de ani sunt maritata am doi baieti(Pavel 6 ani si Stefan aproape 3 ani)sunt inebunita dupa TWILIGHT saga si filmul(si sa stiti am citit mult la viata mea) l-am inebunit pe barbatemiu cu cartile incit sa hotarit sa le citeasca si el iar Pavel asteapta sa invete sa citeasca ca sa le poata citii singur, pina atunci vede filmul.V-as fi povestit mai multe dar s-ar putea sa va plictisesc.APROPO ieri am cumparat ZORI DE ZI dupa ce binenteles am citit-o tradusa pe net de STEFANIA(MII DE MULTUMIRI)

    RăspundețiȘtergere
  25. shi mamei ii plac cartile si are 45 de ani shi in plus de ce l=au ales pe frustratu' asta ca sa regizeze???mai bine o puneau pe Catherine Hardwiche sau pe Chris Weitz.:P

    RăspundețiȘtergere
  26. Are careva "Eclipsa" tradusa?
    Daca se poate in format pdf sau txt.doc?
    As vrea sa o scot la imprimanta, insa scanata nu pot.
    Mersi.

    krys_syrk

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.