18 iunie 2009

A doua intalnire Kristen Stewart - Joan Jett

Dupa ce a fost aleasa sa o interpreteze pe Joan Jett in viitorul ei film,de la cine ar fi mai bine sa primeasca Kristen sfaturi despre rock'n'roll decat de la Joan insasi?
Kristen si cantareata in varsta de 50 de ani s-au intalnit de mai multe ori in decursul saptamanilor trecute.
Kristen afirma ca:"Ascult muzica ei tot timpul,si incerc sa intru in atmosfera acelor ani .Este o mare responsabilitate sa interpretezi o persoana reala.Povestea ei e importanta,ea este o feminista triumfatoare.Ea este prima femeie care si-a facut propria ei casa de productie.Multa lume o stie ca fiind cea mai tare persoana care a trait,lucru destul de intimidant pentru mine."
Joan este la fel de entuziasta despre Kristen:"Cu parul tuns si cu machiajul potrivit,Kristen face o Joan destul de buna.Canta foarte bine,atat cu vocea cat si la chitara,are acea pasiune,care nu poate fi invatata."
Fetele s-au intalnit prima data in New York sa discute filmul,inainte ca Kristen sa fie acceptata oficial.In film mai apare si Dakota Fanning(15),care o interpreteaza pe Cherie Currie,ea avand aceasi varsta ca si Dakota in momentul infiintarii trupei.Joan avea 17 cand impreuna cu Cherie,Sandy West,Micki Stelle si Lita Ford au infiintat trupa "The Runways" in 1975.Dupa cateva mari hituri,trupa s-a despartit in 1979,din cauza unor probleme financiare,iar Joan si-a infiintat o alta trupa "Joan Jett and The Blackhearts",alaturi de care a lansat melodii precum:"I love Rock and Roll","Crimson and Clover","I hate myself for loving you" si "Little Liar".
Cateva poze de la ultimele intalniri

5 comentarii:

  1. auziti,nu stiam unde sa va pun intrebarea dar s-a tradus al 12 lea capitol din midnight sun? lam cautat peste tot dar nul gasesc..... dak da imi puteti spune unde sal gasesc(poate in format pdf?)

    RăspundețiȘtergere
  2. nujtiu de al 12 capitol
    dar cred ca Kristen e emmo:(

    RăspundețiȘtergere
  3. ce oribil s-a imbracat in primele poze.doar conversii din urmatoarele erau mijto:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Kristen nu e emoo...a fost doar obligat asa se tunda aas...si in plus...dak se imbraca in blugi si cu un tricou gri este emoo/?...NUUUU!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai frate ,ori va lipseste materia cenusie din cap ori faceti pe nebunii...de cate ori sa va mai repete ca ea interpreteaza un rol..nu se vede din imagini ca trebuie sa se asemene cu joan jett.....mie chiar imi place cum se imbraca :*

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.