18 iunie 2009

Interviu cu Peter pentru Mtv


Peter Facinelli este unui dintre cei mai ravniti actori de la Hollywood.El este casatorit cu frumoasa Jennie Garth si are onoarea sa participe la evenimente precum Mtv Movie Awards.
Deci,de ce ar vrea el sa vada un om matur dansand in bikini - si cum l-am putea ajuta ?
Este foarte simplu : daca aveti un cont pe Twitter,tot ce trebuie sa faceti este sa-l urmariti(@peterfacenelli.)
Avand in vedere faptul ca mai sunt putine ore pana la finalulu pariului,vedeta din "Twilight" a vorbit cu Mtv despre cum a inceput pariului si cum in viitor un fan l-ar putea clona pe Robert Pattinson
Mtv:
Cum merge treaba Peter?
Peter:Merge bine - dar mai am nevoie de urmaritori!
Mtv:Da..miercuri (17 iunie) ai avut 205,000.Esti de abia la jumatate.
Petere:
Stiu omule,stiu.Cred ca Twitter e falit.
Mtv:
Explica-ne pariul.
Peter:
Rob DeFranco(@211me) este un prieten de-al meu.A fost intr-o seara la mine si a vazut spatele scaunului meu din "Twilight"- bucatica aia din material pe care scrie pe o parte numele meu si pe cealalta "Twilight"M-a intrebat daca poate sa-l ia el.Lui Rob ii plac pariurile asa ca atunci cand i-am raspunsc ca nu ,mi-a zis"Te provoc!"
Mtv:Si cum a ajuns Twitter in toata povestea asta?
Peter:Tocmai ce ma inscrisesem pe Twitter,asa ca el ma provocat spunandu-mi ca nu voi aduna 500,000 de urmaritori intr-o saptamana.I-am lasat pe fani sa decida ce ar trebui sa faca Rob daca pierde - iar mintile iluminate de pe Twitter au decis ca va trebui sa danseze purtand bikini cu inscriptia "Twitter me!" si cantand Single Ladies de Beyonce pe Hollywood Boulevard.Cred ca eu am scapat mai bine.
Mtv:
Si daca se intampla asta,un fan va primi spatarul?
Peter:Da.Fanii s-au distrat de minune in timpul pariului,si aseara m-am hotarat ca daca voi pierde spatarul oricum,as perefera sa-l primeasca un fan,si nu prietenul meu Rob.Asa ca am schimbat putin - daca pana vineri adun 500,000 de urmaritori,atunci il voi da unui urmaritor.
Mtv:
Cum il vei alege pe castigator?
Peter:Imi plac ghicitorile.Cred ca o sa ma gandesc eu la vreuna si prima persoana care imi va raspunde corect il va castiga.Suna mai distractiv decat o tombola,nu?
Mtv:Da.Dar toti fanii "Twilight" vor cu disperare spatarul.
Peter:
Mai ales ca Robert Pattinson a stat pe el.Are putina sudoare a lui pe el.
Mtv:Oh Doamne.Castigatorul ar putea angaja niste criminalisti sa indeparteze parul si ADN-ul lui.
Peter:Desigur.Intr-o zi,in viitor,am putea fi in stare sa-l clonam pe Robert,daca avem spatarul scaunului meu.Atat spun.
Mtv:Ce ar zice Dr.Carlisle despre pariul tau?
Peter:Lui ii plac jocurile bune.Cred ca ar fi entuziast.Carlisle m-ar urmari mai mult ca sigur.Si are su un simt al umorului bine dezvoltat - asa ca ar vrea sa-l vada pe Rob DeFranco dansand in bikini.
Mtv:
Fanii "Twilight" ar vrea sa stie ce te-ar pune pe tine intr-un bikini.
Peter:Wow,nu stiu.Un man(barbat)-kini sau bikini normal?
Mtv:Ce-i un man-kini?
Peter:Un man-kini este unul dintre acele bikini-uri pe care le poarta barbatii in Europa.Ceva de genul lui Borat.
Mtv:
In orice te simti tu bine Peter.Tu numai spune.
Peter:M-ai putea vedea pe plaja intr-o zi purtand asa ceva.Fiti cu ochii-n patru.
Mtv:Sunt familia Cullen avansati in ceea ce priveste tehnologia?I-am putea vedea si pe ei folosind Twitter-ul?
Peter:Desigur ca sunt avansati.Uite-te la masinile lor.Au atat de mult timp liber.Cred ca Carlisle ar avea mai mult ca sigur un cont pe Twitter.
Mtv:Daca oamenii citesc interviul vineri,mai pot schimba ceva?
Peter:Da.Pariul se incheie la 12:01 a.m. sambata,iar vineri e zi de urmarit,asa ca sper sa mai castig si de acolo.Daca pierde Rob,il vom vedea toti dansand in bikini - o sa pun filmarea pe YouTube si toti cei 500,000 de urmaritori il vor vedea.
Mtv:L-ai interpretat pe Mike Dexter in "Can't hardly wait".Putem sa presupunem ca daca nu castigi pariul ii vei bate pe toti?
Peter:O da.Absolut.

3 comentarii:

Spune-ti si tu parerea.