23 iunie 2009

Kristen la filmari

Cateva poze de la platourile de filmare ale noului film al actritei.

9 comentarii:

  1. dupa ce ca se imbrak ea nasol si personajele ei la fel!

    RăspundețiȘtergere
  2. pana la urma kristen se imbraca cum ii place, e mai important sa se simta EA bine in hainele ei, decat sa te simti TU bine uitandu-te la ea..
    si probabil pentru cineva care danseaza pe manele sau se imbraca "pitzipoank-style" hainele de piele sunt o chestie greu de inteles..

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca e parte din rol. o joaca pe joan jett. just wondering.... voi ati auzit de joan jett? daca nu... you could google her... si eu. sunt de acord cu punctul tau de vedere. you go, girl!

    RăspundețiȘtergere
  4. e prea sweet face pentru un asa stil...hainele din piele nu o prind

    RăspundețiȘtergere
  5. De admirat ca s-a tuns si s-a vopsit ca sa fie cat mai aproape de rol... Putea sa foloseasca o peruca. Seamana foarte bine cu Joan Jett! Asa cum s-a tuns si cum e imbracata! Se pare ca rolul o prinde. De abia astept sa o vad cum interpreteaza rolul stiind cat de rebela a fost la viata ei Joan :))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu... ai mare dreptate daca nu va place schimbati siteul..inchideti monitorul..'spargetiva capul''

    RăspundețiȘtergere
  7. mama...ce rautacioase/rautaciosi mai suntetzi!!!!fiecare are o parere si e dreptul lui de a o spune...invatzatzi sa nu mai comentatzi gratuit atunci cand cineva spune ce crede...gusturile nu se discuta iar punctele de vedere se respecta!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. draga ,,eu"...doar mi-am exprimat opinia despre stilul ei vestimentar kare nu imi place delok dar asta nu inseamna k dansez pe manele si ma imbrak ,,pitzipoank-style" .maturizeaza-te!oricum kristen e fff mandra de tine k i-ai luat apararea!nu'i asha?

    RăspundețiȘtergere
  9. stiti ceva..no problems..just love kristen steward:X:X:XX:X:X:X:

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.